Barbour re-wax event

Fredag d. 15. og lørdag d. 16. oktober 2021

Er din oilskinsjakke fra Barbour klar til endnu en sæson med regn og rusk? Vi holder Barbour re-wax event, hvor du kommer forrest i Barbours re-wax kø, når du indleverer din jakke hos Troelstrup.

 

Vi glæder os over endnu engang at få besøg af Barbours egne re-wax eksperter. Kig forbi butikken fredag d. 15. eller lørdag d. 16. oktober 2021. Ved indlevering på disse to dage kommer du forrest i køen. Grundet høj popularitet til eventen kan vi ikke garantere at din jakke bliver færdig i løbet af de to dage. Alle jakker der er indleveret fredag d. 15. og lørdag d. 16. oktober, som ikke når at blive re-waxet i butikken, kommer forrest i køen til re-wax på Barbours eget værksted i Sverige og sendes hurtigst muligt retur til afhentning hos Troelstrup.

Voucher til gratis re-wax

Har du kig på en ny jakke fra Barbour? Så er det nu, du skal slå til. Ved køb af en Barbour jakke disse to dage får du nemlig en voucher med til en gratis re-wax af en Barbour oilskinsjakke. Det gælder både hvis du køber din nye Barbour jakke i butikken eller på webshoppen. Bemærk at tilbuddet kun gælder ved køb fredag d. 15. og lørdag d. 16. oktober 2021.

Shop sæsonens udvalg af Barbour

Pris for re-wax

550,- pr. jakke

Leveringstid

Almindelig leveringstid er 6-8 uger. Ved indlevering af din oilskinsjakke hos Troelstrup fredag d. 15. og lørdag d. 16. oktober 2021 kommer din jakke foran køen på værkstedet. Det går dermed betydeligt hurtigere, men leveringstiden afhænger af hvor mange jakker vi får indleveret.

Re-wax selv din jakke

Hvis du ikke kan nå forbi eventet eller blot ønsker at kaste dig ud i at re-waxe din jakke selv, anbefaler vi at købe en dåse med den originale Barbour voks.

Find voks her

  • Ingen varer i indkøbskurven.