Sæt kryds i kalenderen den 4. – 5. oktober 2019!

Trænger din oilskinsjakke fra Barbour til en behandling af et par kyndige hænder? Så kom til Troelstrups re-wax event med Barbour, hvor du kan indlevere din jakke til behandling hos brandets egne eksperter.

 

Få din gamle Barbour jakke re-waxet

Medbring din gamle Barbour oilskinsjakke og få den re-waxet i butikken (pris: 550,-), mens du får dig en omgang fish n’ chips og en kold fadøl*.

Ved køb af Barbour jakke til eventet fredag og lørdag gives en voucher til en gratis re-wax med i købet**.

Har du en gammel Barbour jakke, der behøver reparation, så tag den endelig med ind til butikken og lad Barbours eksperter kigge på den. Derefter vil jakken blive sendt til Sverige, hvor den vil blive repareret.

Prisen afhænger af omfanget af reparationen.

* Fish n’ chips og fadøl gælder kun fredag d. 4. oktober i tidsrummet 16-19. De Barbour jakker der ikke når af blive re-waxet i butikken, vil blive sendt til Sverige og leveret tilbage med express levering. Express levering vil være på 14 dage, og gælder kun på Barbour jakker indleveret fredag d. 4.- og lørdag d. 5. oktober.

** Der gives en voucher til de 30 første der køber en Barbour jakke. Voucheren gælder i 3 år, og kan kun indløses hos Troelstrup. Voucheren kan ikke ombyttes til penge.

 

Fish n’ chips og fyraftensøl


I den takt med den britiske ånd serverer vi lækre, varme fish n’ chips og fyraftens-“pint” på britisk manér fredag d. 4. oktober klokken 16-19.

Servering efter først til mølle princip.

 

 

Se re-waxing live

Se hvordan du selv kan re-waxe din oilskinsjakke fra Barbour og få en snak med Barbours egne eksperter.

Tilmeld dig eventet

 

Re-wax selv din jakke

Til eventet vil du også kunne lære, hvordan du selv kan voksbehandle din jakke. Se hvordan i videoen her:

På webshoppen eller i butikken på Vester Voldgade 5 kan du købe den rette voks til selv at vedligeholde din oilskinsjakke.

Barbour voks

Shop her

Shop sæsonens udvalg af Barbour