Fredag den 4. – lørdag den 5. oktober 2019

Trænger din oilskinsjakke fra Barbour til en behandling af et par kyndige hænder? Så kom til Troelstrups re-wax event med Barbour, hvor du kan indlevere din jakke til behandling hos brandets egne eksperter.

Tilmeld dig eventet

Få din gamle Barbour jakke re-wax’et

Medbring din gamle Barbour oilskinsjakke og få den re-wax’et hos Troelstrup (pris: 550,-), mens du får dig en omgang fish n’ chips og en kold fadøl*.

* Fish n’ chips og fadøl serveres fredag d. 4. oktober i tidsrummet 16-19. De Barbour jakker der ikke når at blive re-waxet i butikken, vil blive sendt til Sverige og leveret retur med express levering. Express levering vil være på 14 dage, og gælder kun på Barbour jakker indleveret fredag d. 4.- og lørdag d. 5. oktober.

 

Voucher til gratis re-wax

Ved køb af Barbour jakke til eventet fredag 4. oktober og lørdag 5. oktober gives en voucher til en gratis re-wax med i købet til de første kunder. Tilbuddet gælder både ved køb af Barbour jakke på Troelstrups webshop og i den fysiske butik. Tilbuddet gælder efter først til mølle princip fra fredag den 4. oktober kl. 10 – både på webordrer og ved køb i butikken.

Bemærk venligst: Der gives en voucher til de 30 første, der køber en Barbour jakke. Voucheren gælder i 3 år, og kan kun indløses hos Troelstrup. Voucheren kan ikke ombyttes til penge. Kun én voucher pr. kunde.

Shop sæsonens udvalg af Barbour

Get Hooked med fish n’ chips og fyraftensøl


I takt med Barbours britiske ånd serverer vi lækre, varme fish n’ chips og fyraftens-“pint” på britisk manér

fredag d. 4. oktober klokken 16-19

Vi har allieret os med ingen mindre end vinderen af Byens Bedste Streetfood i 2018 og 2019: Hooked. Kig forbi til Barbour re-wax event den 4. oktober fra kl. 16 og smag maden fra den prisvindende foodtruck!

Hooked serverer en solid portion friskfanget fisk sammen med saftige pomfritter. Kom og smag det perfekte, uformelle fredagsmåltid oven på en lang uge – og så er det ovenikøbet Troelstrup der giver!

Vi gør opmærksom på, at der er et antal begrænsede serveringer fra Hooked. Servering starter kl. 16 den 4. oktober og er efter først til mølle princip.

Barbour reparationsservice

Har du en gammel Barbour jakke, der behøver reparation, så tag den endelig med ind til butikken og lad Barbours eksperter kigge på den. Derefter vil jakken blive sendt til Sverige hos brandets eksperter, hvor den vil blive repareret.

Prisen afhænger af omfanget af reparationen.

Express leveringstid

Barbours eksperter re-wax’er jakker i butikken begge dage. Når din jakke ikke at blive behandlet under eventet, vil den blive re-wax’et på Barbours værksted i Sverige. Jakkerne leveres retur med express leveringstid på 14 dage. Dette gælder kun Barbour jakker indleveret fredag den 4. oktober og lørdag den 5. oktober. Normal leveringstid på re-waxing er 6-8 uger.

Se re-waxing live

Til re-wax eventet er det Barbour egne eksperter, der live re-wax’er jakkerne som indleveres. Det betyder at eventet er den perfekte anledning til at lure af, hvordan du selv kan re-waxe din oilskinsjakke fra Barbour.

Re-wax selv din jakke

Kig forbi til eventet og få en snak med Barbours eksperter, som med glæde giver dig en håndfuld gode råd til, hvordan du selv kan voksbehandle din jakke. Få et smugkig i videoen her:

På webshoppen eller i butikken på Vester Voldgade 5 kan du købe den rette voks til selv at vedligeholde din oilskinsjakke.

Barbour voks

Shop her