Barbour re-wax event

Lørdag d. 19. september 2020

Er din oilskinsjakke fra Barbour klar til endnu en sæson med regn og rusk? Vi holder Barbour re-wax event, hvor du kommer forrest i Barbours re-wax kø, når du indleverer din jakke hos Troelstrup.

 

Grundet Covid-19 får vi desværre ikke besøg af Barbours re-wax eksperter i butikken til eventet. Det kan dog sagtens betale sig, at kigge forbi og indlevere din jakke til eventet, da du netop ved indlevering på denne dag kommer forrest i køen til re-wax på Barbours eget værksted i Sverige.

 

Voucher til gratis re-wax

Har du kig på en ny jakke fra Barbour? Så er det lørdag den 19. september, du skal slå til. Ved køb af en Barbour jakke denne dag får du nemlig en voucher med til en gratis re-wax. Det gælder både hvis du køber din nye Barbour jakke i butikken eller på webshoppen. Bemærk at tilbuddet kun gælder ved køb den 19. september 2020.

Shop sæsonens udvalg af Barbour

Pris

550,- pr. jakke

Leveringstid

Almindelig leveringstid er 6-8 uger. Ved indlevering af din oilskinjakke hos Troelstrup lørdag den 19. september kommer din jakke i “fast lane” (dvs. foran køen) på værkstedet. Det går dermed betydeligt hurtigere, men afhænger af hvor mange jakker vi får indleveret.

Re-wax selv din jakke

Hvis du ikke kan nå forbi eventet eller blot ønsker at kaste dig ud i at re-waxe din jakke selv, har vi skrevet en udførlig trin-for-trin guide.

Find guiden her

  • Ingen varer i indkøbskurven.