Sæt kryds i kalenderen den 6. -7. september 2019!

Vi har fornøjelsen af for fjerde gang at kunne invitere til et særligt Church’s event, hvor du kan se håndværket bag Church’s skoene, blive vejledt af Church’s egne specialister og bestille Custom Made sko fra det luksuriøse brand.

 

Live demonstration

Vi får besøg af Church’s egen specialuddannede skoekspert David Garfield, der giver en live demonstration af håndværket bag skoene og går i dybden med goodyear weltede sko som er en af Church’s ekspertiser.

 

Ekspert rådgivning

I tillæg er Church’s eksperten Philip Walton med for at give den bedst mulige rådgivning til husets kunder, der er interesserede i at erhverve sig et par nye Church’s sko. Butikkens udvalg af Church’s sko er i denne forbindelse ekstra stort. Herudover kan du som noget ganske særligt også bestille Custom Made sko fra Church’s.

Ved køb af Church’s sko den 6.-7. september får du en voucher til en gratis Church’s refurbishment (værdi 1350 kroner).

 

Custom Made sko

Som noget ganske unikt kan du designe drømmeskoene fra Church’s den 6. og 7. september 2019. Vælg skind, sål, model og læst, og få lavet monogram i dit helt unikke design fra Church’s.

Pris:  Sko-modellens normalpris + 1.000 kroner Custom Made gebyr
Leveringstid: 18 uger – kunst tager tid 😉
Depositum: 2.000 kroner

 

Få en refurbishment voucher

Ved køb af Church’s sko den 6.-7. september 2019 får du som noget ganske særligt en voucher til gratis refurbishment med i købet. Ved refurbishment menes et særligt service eftersyn af dine brugte Church’s sko på brandets egen fabrik i Northampton, England, hvor dine sko får helt nye såler, bliver tjekket igennem og pudsede, så de er så gode som nye.

Værdien af denne voucher er 1350 kroner og den er gyldig i 2 år.

Den 6.-7. september får du en voucher til refurbishment uanset om du køber Custom Made sko fra Church’s eller sko fra brandets standardkollektion –  in store eller online.

SHOP CHURCH’S

 

Book din tid nu

Først til mølle!

Vi anbefaler på det kraftigste, at du bestiller tid, hvis du vil være sikker på at Church’s egne specialister har god tid til at rådgive dig.

Send os en mail med dit navn, dine kontaktinformationer og ønske til tid den 6. eller 7. september.

BESTIL TID