Troelstrup er Københavns Suit Destination nummer ét, og vi tilbyder et stort udvalg indenfor bl.a. jakkesæt, skjorter og smokings fra en bred vifte af anerkendte internationale brands. Men Troelstrup er langt mere end en bred vifte af anerkendte internationale brands. Troelstrup foretager made to measure som går under navnet Custom Made by Troelstrup. Troelstrup kan designe og lave din skjorte, vest, jakkesæt, smoking og meget mere præcis efter dine mål og ønsker. Se med nedenfor og se et udvalg af jakkesæt fra Custom Made by Troelstrup designet af butikkens Custom Made ekspert, Sophus Schandorph.

 

Double Breasted Three Piece

Det grønne three piece fra Custom Made by Troelstrup er et three piece, der har det hele – Jakke, bukser og vest. Det unikke ved dette three piece er, at vesten er dobbeltradet, en detalje man sjælendt ser hos et three piece. Troelstrup kan designe dit jakkesæt efter dine ønsker, hvad end det gælder detaljer, materiale, kvalitet, mønster og farve. På ovenstående three piece har vores Custom Made ekspert hos Troelstrup, Sophus Schandorph valgt, at designe jakkesættet med en grøn farve, som er med til, at skabe et anderledes og unikt three piece.

Læs også: Sådan foregår Custom Made

Fra 7500,-

 

Light Grey Three piece

Vil du gå mere klassisk til værks? Det lysegrå three piece fra Custom Made by Troelstrup har en lys farve som gør sættet simpelt og sommerligt. Bukserne er designet med læg. Læg er først og fremmest med til at give mere plads i bukser. I dette tilfælde er bukserne dog designet med læg for at skabe en designmæssig detalje. Læg i bukserne er en populær løsning, som begynder at ses mere og mere i modebilledet. Du vil aldrig gå forkert i byen med et lysegråt og enkelt three piece – Især ikke hvis sættet er designet og lavet præcis efter dine mål og ønsker.

Læs også: Euroman x Custom Made by Troelstrup

Fra 7500,-

 

Italian Custom Made Look

Vi elsker det lyseblå custom made jakkesæt som vores Custom Made ekspert, Sophus Schandorph har designet og målt perfekt til modellen. Hvordan du vil designe dit custom made piece er helt op til dig, men Sophus er altid klar til at guide dig, såfremt du ønsker dette. Jakkesættet er designet med en jakke og bukser, og det specielle ved dette jakkesæt er, at jakken er designet med et italiensk look, som specielt ses ved jakkens design og lukning med en rullende tre knap. Jakken er yderligere designet med en ekstra billetlomme, dette blot for pynt. Jakkesættet er produceret i en blanding af uld, silke og hør – En super lækker sammensætning som gør jakkesættet let og mere casual. Et perfekt jakkesæt til de varmere måneder!

Læs også: Hvorfor vælge Custom Made?

Fra 5500,-

 

Tropical Custom Made

Ønsker du et forårs- eller sommerbryllup, skal du giftes i udlandet eller ønsker du blot et mere casual jakkesæt, er jakkesættet som ovenfor et godt eksempel. Jakkesættet er produceret i en blanding af silke, hør og bomuld, en blanding der gør materialet og kvaliteten behagelig, luftig og løs – som tilsammen skaber et casual look. Jakken er designet med påsyet lommer, som er en detalje der også er med til at gøre jakkesættet mere casual. Jakken er ukonstrueret hvilket vil sige, at den er helt blød i konstruktionen og den er derfor designet uden skulderpuder. Bukserne er designet med læg, som giver bukserne en mere løs og casual pasform.

Fra 5500,-

 

Double Breasted Suit

Det unikke ved ovenstående Custom Made by Troelstrup jakkesæt er, at den er dobbeltradet. Den dobbeltradet jakke er en mere klassisk jakke, og anses for at være lidt old fashion – en tendens der er begyndt at røre på sig igen i modebilledet. Jakken er yderligere lavet i fuld canvas hvilket vil sige, at jakken er gennemsyet og ikke limet. Dette skaber en lettere konstruktion og en mere åndbar jakke. Den brugte metervare i ovenstående jakkesæt er en meget lækker metervare, kaldt super 150. Denne metervare er produceret i Vitale Barberis Canonico, en italiensk mølle og væveri som har eksisteret siden 1663, og er det er derfor et af de ældste og bedste væverier i verden. Den ternede og mere unikke metervare gør, at jakkesættet skiller sig ud fra mængden.

Læs også: Forskellen ses i habittens indre

Fra 5500,-

 

Casual Smart Custom Made

Når du designer og laver dit eget custom made sæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Du kan vælge at designe et jakkesæt, men du kan også vælge at bestille en separat jakke og bukser. Dette look vil gøre, at du får et mere casual look. Ved at bestille seperat, vil jakken og bukserne også passe til mange andre ting. Du kan derfor sagtens have det på hvert for sig og lave forskellige looks.

Jakken er produceret i en blanding af uld, hør og bomuld, som gør jakken luftig og behagelig at have på. Jakken er med en lækker struktur, der giver den et elegant udtryk. Dette gør den nem at style op og ned. Jakken er ukonstrueret, og den har derfor ingen skulderpuder i. Det gør jakken blød og nem at have med at gøre. Jakken er uforet. Jakken er derfor kun foret i ærmer og ved skulderen. En detalje der er med til at gøre den let og mere casual at have på. En jakke som denne er defor perfekt til forår og sommer, da den er luftig og uforet. Bukserne er designet med læg, som igen skaber et mere casual og løst look. Materialet hos bukserne er en blanding af silke, hør og bomuld, som gør dem behagelige, luftige og varmeregulerende. Et perfekt sæt til en varm forårs- eller sommerdag.

Jakke fra 4200,- og bukser fra 1900,-

 

Custom Made ekspert, Sophus Schandorph

Sophus Schandorph er Troelstrups Custom Made ekspert. Sophus har en bred viden inden for made to measure og custom made. Hvis du ikke ved præcis hvad du søger, så kan Sophus altid guide dig til det perfekte custom made piece. Når du har fået en tid hos Troelstrup, vil Sophus tage de præcise mål af dig. Herfra vil i vælge den perfekte pasform og design til dit custom made piece. I vil tale om ønsker og valg af stof/materiale samt detaljer. Kontakt Sophus her, eller kom forbi Troelstrup på Vester Voldgade 5.