Custom Made smoking

 

Custom Made smoking: Et af de mest populære valg af herrepåklædning til festlige anledninger er smokingen. Med Custom Made by Troelstrup kan du selv designe din smoking og få den syet specifikt efter dine mål, så du er garanteret et knivskarpt look. Få inspiration til dit smoking design her og husk herudover at (næsten) alt kan lade sig gøre ned til mindste detalje.

 


 

Velour

Få din smokingjakke lavet i velour for et ekstravagant look, der matcher den overdådige fest perfekt.

Fra venstre: 1) Blå toknapsjakke med notch lapel i velour, 2) navy étknapsjakke med peak lapel i silke, 3) sort étknapsjakke med smal sjalskrave i velour, 4) brun étknapsjakke med sjalskrave i velour, 5) bordeaux étknapsjakke med notch lapel i velour.


 

Sort

Vælg en sort smoking for et klassisk, clean udtryk.

Fra venstre: 1) Étknapsjakke med notch lapel, 2) étknapsjakke med sjalskrave, 3) étknapsjakke med peak lapel. 


 

Navy

Den marineblå eller midnatsblå smoking ligner til forveksling den klassiske, sorte variant, men giver dit look et diskret fashion tvist.

Fra venstre: 1) Étknapsjakke med notch lapel, 2) étknapsjakke med sjalskrave, 3) étknapsjakke med bred sjalskrave. 


 

Farverig

Hvis du ønsker en smoking, hvor det custom made touch virkelig skinner igennem, så gå efter en variant i en mere iøjefaldende og utraditionel farve.

Fra venstre: 1) Grå étknapsjakke med sjalskrave i silke. 2) blå toknapsjakke med notch lapel i silke. 3) aubergine étknapsjakke med sjalskrave i silke. 4) bordeaux toknapsjakke med peak lapel i silke. 5) italian blue toknapsjakke med notch lapel i silke.


 

Husk at valget af stof og farve kun er starten på smoking designet. Vores rådgivere gennemgår hele designet i detaljer med dig, så du får mulighed for at personliggøre looket gennem små detaljer såsom valg af foer, brodering af initialer osv.

 

Læs også: Custom Made trendguide

  • Ingen varer i indkøbskurven.