Den danske og anonyme kunstner HuskMitNavn satte tilbage i foråret 2018 sit præg i stuen hos Troelstrup. Her malede han et unikt motiv, der illustrerede Troelstrups ånd, en salgssituation.

Gadekunst og malerier

Den danske og anonyme kunstner HuskMitNavn er en kunster, der er inspireret af komik, graffiti og tegneserier, hvilket tydeligt ses i hans stil. Ud fra en kobling af disse tre inspirationskilder maler og tegner HuskMitNavn gadekunst og malerier. HuskMitNavn er kendt for, at tegne hverdags- og samfundrelaterede situationer, med et komisk og ironisk glimt i øjet. Disse bærer til tider også præg af politiske situationer, som da HuskMitNavn tilbage i december 2017 tegnede den Amerikanske præsident Trump på forsiden af Euroman. Hertil lød overskriften “Narcissisten, et ondt år med Trump”. (Læs artikel her)

HuskMitNavn var altid drengen der tegnede i klassens timer, og da han blev ældre fandt han ud af, at dette måtte være hans levevej. Siden hans gennembrud i 2001 er det gået hurtigt. I dag ses HuskMitNavns gadekunst og malerier forskellige steder i København, samt på diverse gymnasier, virksomheder og offentlige steder. Derudover har han også lavet diverse bøger, og står i dag med forskellige udstillinger i verden, og han har pt sin egen solo udstilling i Nikolaj Kunsthal, som er at finde til den 6. januar 2019.

HuskMitNavn solo udstilling i Nikolaj Kunsthal

Et af de mest instagrammet og kendte HuskMitNavn spots er på Tullinsgade, Vesterbro i Danmark, hvor HuskMitNavn klods op af Københavns mindste hotel, har malet et motiv. Motivet er en illustration af en hipsterfar, der holder sit barn tæt ind til sig. Dette motiv er for, at hædre faderkærligheden.

@albirdy

Andre kendte HuskMitNavn spots i København er blandt andet hans præg på Biblioteket i Nordvest samt et relativt nyt malerier på Rentemestervej:


Biblioteket i Nordvest

Rentemestervej

HuskMitNavn hos Troelstrup

Troelstrup fik i marts 2018 lavet en renovering, så stuen nu indeholder fashion til mænd og kvinder. (Læs også: New Store)

I foråret 2018 opstod et samarbejde med HuskMitNavn. Dette gik på, at HuskMitNavn skulle male en væg nede i Troelstrups nye stue. Netop HuskMitNavn blev valgt til dette, da HuskMitNavn passede godt ind i den type kunstner Troelstrup ønsker at samarbejde med: “Samarbejde med kunstnere har altid været en del af Troelstrup og især kunstnere som skildrer, karikerer og illustrerer mennesker på en humoristisk måde. Igennem tiden har der været samarbejder med tegnere og kunstnere såsom Storm P, Cosper og Jan Thomas. HuskMitNavn passer godt ind i rækken af denne type kunstnere med humoristisk og kreativ kant – og så har HuskMitNavn i øvrigt også modtaget et legat fra Storm P fonden for sine kunstneriske færdigheder.” udtaler CEO Claus Frederiksen. HuskMitNavn maler i Troelstrup 

“De samarbejder Troelstrup har haft gennem tiden har altid taget sit udgangspunkt i vores sympati og glæde ved at betragte den stil og form kunstneren har, og dette er i høj grad tilfældet med HuskMitNavn. Vi har i samarbejder med kunstnere altid haft fuld respekt for kunstnerens særkende, men altid forsøgt at forene den kunstneriske streg med karaktertræk fra Troelstrup i forsøget på at etablere en sjov symbiose.” siger Claus Frederiksen, imens han udtrykker sin glæde ved at samarbejde med forskellige kunstnere.

HuskMitNavn har lavet et motiv til Troelstrup ud fra Troelstrups DNA og funktion. Heri har HuskMitNavn tilføjet hans stil, og gjort dette motiv unikt. “Motivet som HuskMitNavn i sin skildring af Troelstrup har valgt, illustrerer kernen i kunstnerens evne til at fastfryse, og gør i dette tilfælde en salgssituationen hos Troelstrup til et sjovt og humoristisk møde mellem kunden og sælgeren… et perfekt og meget personligt kunstværk til os.” udtaler Claus Frederiksen.

Totebags og postkort

Ud over motivet som er at finde i stuen hos Troelstrup på Vester Voldgade 5, har Troelstrup også produceret totebags med HuskMitNavns motiv. Disse totebags sælges både online på Troelstrups webshop samt i butikken til 50 kroner. De er fremstillet af 100% økologisk bomuld og selv blækket er økologisk. Kom og se motivet i Troelstrup og tag det efterfølgende med hjem på en totebag, eller køb din totebag online her.


Udover de fine totebags der kan købes for 50 kroner, har Troelstrup også fået produceret postkort med HuskMitNavns motiv. Disse postkort kan fåes i Troelstrup og er gratis for Troelstrups kunder.

Husk at følg HuskMitNavn på Instagram @huskmitnavn1, og besøg HuskMitNavns webshops og shop kunstnerens værker.


Du kan læse mere om HuskMitNavn på:

Euromans artikel: “HuskMitNavn: Kom tæt på kunstneren uden ansigt”

Euromans artikel: “HuskMitNavn: “Jeg er gud på et A4-ark”