Hvilken farve skal jakkesættet være?

Du skal måske til at købe dit første eller dit næste jakkesæt, men er i tvivl om hvilken farve der vil passe til anledningen, og hvordan man egentlig styler det lidt anderledes og modige sæt. Vi har her samlet nogle af vores favoritter og håber det kan give dig inspiration til valget af dit nye jakkesæt.

 


Det mørke jakkesæt

Navy habit stylet med brunt slips og matchende pochette

Et mørkt jakkesæt er en sikker vinder, og passer til næsten alle anledninger. Hvis du ikke bruger et jakkesæt ofte, eller skal til at købe dit første anbefaler vi, at du går efter et jakkesæt i navy. Det er det mest alsidige jakkesæt, og det kan nemt styles og bruges året rundt.

Hvis du har en mere formel anledning i sigte, kan du ligeledes med fordel vælge et mørkt jakkesæt. Tilsæt en hvid skjorte, et mørkt slips og matchende pochette, og du har et sæt der med garanti vil passe til anledningen. 

Shop jakkesæt

Det lyse jakkesæt

lyst jakkesæt blogpst farve på jakkesæt

Custom Made by Troelstrup hørhabit stylet med lyserød skjorte, navy slips og brune ruskindssko

Det lyse jakkesæt passer perfekt til begivenheder i de varme måneder og findes i et væld af farver og mønstre. Du kan med fordel vælge et sæt i bomuld eller hør, der sikrer, at du ikke kommer til at overophede i solens stråler. Da de lyse jakkesæt ofte bliver brugt til mindre formelle anledninger såsom receptioner og sommerbryllupper, kan du lege lidt med udtrykket og prøve dig frem med en farverig og/eller mønstret skjorte og accessories.

Vi anbefaler, at du får lavet dit lyse jakkesæt hos Custom Made by Troelstrup. Her kan du selv vælge farve, mønster, pasform og meget andet og dermed sikrer du, at du får det helt rette jakkesæt til den kommende begivenhed.

Læs mere om Custom Made by Troelstrup

Det farverige jakkesæt

Mørkerødt jakkesæt stylet med lyseblå skjorte og matchende slips. Mørkegrønt jakkesæt fra Hugo Boss stylet med blå skjorte, brunt slips og mørkebrune businesssko

De farvede jakkesæt er noget vi ser mere af i modebilledet netop nu. De er en personlig måde at skille sig ud fra de ellers meget klassiske jakkesæt. Det kan styles friskt og farverigt, eller man kan holde det mere klassisk og derved bruge det til stort set alle anledninger. Det mørkerøde jakkesæt giver et super stilfuldt og opsigtsvækkende look. Det kan bruges året rundt, og med den rigtige styling er det perfekt til både bryllupper og mindre formelle begivenheder.

Det mørkegrønne sæt er det mere sikre valg. Det skiller sig stadig ud fra de mørkeblå- og grå jakkesæt, men på en mere diskret og elegant måde. Det grønne sæt kan, som det røde, styles både op og ned alt efter anledning og er en smule mere alsidig i forhold til stylingen af farver til sættet. Det grønne jakkesæt er at finde i mange afskygninger. Nogle ovre i de mere blålige nuancer og andre i en mere klar, flaskegrøn farve.

Se også: Custom Made Lookbook

  • Ingen varer i indkøbskurven.