Godt spørgsmål! Svaret er, at Troelstrup efter denne sommer ikke længere skal sælge dametøj, men har valgt at fokusere på at udvide og videreudvikle udvalget indenfor mode til mænd.

Vi skal have ryddet lageret for alle produkter til kvinder. Derfor har vi denne sommer lavet hele dameafdelingen, i den fysiske butik, om til en outlet. På webshoppen kan du ikke længere købe dametøj.

OUTLET i butikken: Spar 60% på ALT til kvinder

I butikken på Vester Voldgade 5 i København kan du finde en stor outlet, hvor du sparer 60% på alt til kvinder. Og vi mener virkeligt alt. Ingen undtagelser. Alle brands og alle produkter til kvinder. Det er din chance for at gøre et kæmpe kup!

Bemærk venligst:  Ingen retur og ombytning. Kun betaling med Dankort, MobilePay og kontanter. Køb fra outletten kan dermed ikke kombineres med Forbrugsforeningskort og andre kreditkort.

Outletten for dametøj lukker efter lørdag den 27. juli.

60% på ALLE brands til kvinder

Hvilke brands kan du finde i outletten? Dem alle. Alt til kvinder er på tilbud med 60% rabat, men hvis du ikke helt kan huske, hvilke brands vi har til kvinder, så har vi lavet en liste med dem alle her:

Armor Lux
Barbour
Bitte Kai Rand
Brax
By Malene Birger
Duno
Elise Gug
Erich Fend
Eterna
Glerups – ikke unisex styles
Graumann
Harris Wharf London
Kate Storm
Lee
Max Mara
Mos Mosh
Naja Lauf
Rains – ikke unisex styles
Raphaela by Brax
Royal Republiq – ikke unisex styles
Scandinavian Edition
Six Ames
Stenströms
Veja
Yolke

Vi tager forbehold for, at nogle brands kan være udsolgte i takt med at outletten skrider frem. Outletten gælder produkter til kvinder.

Grand Opening af “The Menswear Destination”

Vi ser frem til at byde velkommen i vores nye afdeling for mode til mænd. Med den bliver Troelstrup nemlig Nordens største herretøjsbutik med hele 5 etager udelukkende med herretøj, og vi glæder os til for alvor at kunne kalde os “The Menswear Destination”.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Grand Opening er den 6. september kl. 16-19 og vi glæder os til at invitere til et brag af en fest med musik, mad og drikke, goodiebags, konkurrencer og meget, meget mere.

Sign up til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret og sender dig en invitation med mere information, når vi nærmer os.