Vi introducerer solbriller fra IZIPIZI og glæder os til de mange sommer outfits, der skal styles de sprøde brillesdesigns fra det franske brand. Vi har spurgt et par af vores modenørder, hvilken af de talrige styles, der er deres favorit og hvorfor. Læs med her og bliv inspireret til dit IZIPIZI look.

 

Kristian:
Skospecialist

Kristian har ansvaret for talrige skobrands helt fra sneakers som Veja og Common Projects til pænere jobsko fra Church’s og Moreschi – kort sagt er Kristian husets ultimative skonørd. Du finder ham oftest i kælderen, hvor han rådgiver omkring sko og sneakers i vores nyrenoverede skoafdeling.

Kristian udpeger model #D i en tortoise farve som sin klare IZIPIZI favorit, og begrunder sit valg med et klassisk look, der har mange muligheder: “Jeg kan særligt godt lide denne model for det klassiske look med et tvist – og så fordi de går godt til meget i min garderobe.

Vi giver Kristian ret i at model #D har nogle flotte bløde linjer og et klassisk udtryk, hvilket gør dem yderst anvendelige til de fleste garderober.

 

Kristian har en Oscar jakke fra NN07 på, en custom made skjorte fra Emanuel Berg, bukser fra Tiger of Sweden og som en ægte sko-feinschmecker går han selvfølgelig i Original Achilles low sneakers fra Common Projects i hvid.

 

Allan:
Men’s fashion rådgiver

I det daglige er Allan ansvarlig for mens’ fashion brands såsom C.P. Company, Alea og accessory-brandet Filson. Herudover er Allan en yderst kreativ sjæl, der er en stor bidragsyder til Troelstrups dekoration og styling af vinduer. Du finder typisk Allan i stuen, hvor han tager godt imod dig, når du træder ind ad døren.

Allans favorit fra IZIPIZI er model #E i en flot light tortoise farve fordi: De passer godt til det lækre sommervejr vi har pt.” 

I forhold til Kristians valg (model #D) er model #E er mere kantet. Alsidigheden er dog den samme og solbrillerne er med det klassiske design super lette at tilpasse til ens personlige stil.

 

Allan er iklædt Jack blazeren fra L.B.M. 1911 stylet med en custom made skjorte fra Emanuel Berg og chinos fra Mason’s.

 

Anne-Sofie:
Indkøber

Anne-Sofie er indkøberen hos Troelstrup. Hun rejser ofte sammen med butikschef Hans Peder og Troelstrups CEO Claus, men det er i og for sig hende, der bærer ansvaret for Troelstrups udvalg af brands og produkter. Boss lady indeed!

Sammen med Hans Peder har hun valgt at tage brandet IZIPIZI ind hos Troelstrup  “… fordi, IZIPIZI har et klassisk men moderne udtryk. De er lette og komfortable at have på, og så er det bare et godt design til en god pris. Vi synes, at de er gode til at understrege en stil, det kan vi godt lide”. 

Vi fangede den travle indkøber i baggården med hendes nye IZIPIZI solbriller: Model #D modellen i en light tortoise farve. Om hendes personlige favorit siger hun: “Jeg har valgt netop dette par, fordi jeg godt kan lide den lyse tortoise farve”.

 

Anne-Sofie har Ivana bukser på fra Graumann stylet med en farverig sommer favorit, som hun har købt særligt hjem til sig selv fra Elise Gug.

 

Shop IZIPIZI solbriller og læsebriller her.

… Eller kom forbi butikken på Vester Voldgade 5 og bliv nærmere introduceret til brandet.

 

Alle IZIPIZIs solbriller beskytter mod genskin og filtrerer 100% ultraviolette stråler – også giver de optimal beskyttelse med deres 100% UV kategori 3 linser. De er designet i et originalt og moderne design med gummi tekstur og fleksible stænger.

 

Dette blogpost er skrevet som inspiration til din garderobe. Specifikke produkter kan være udsolgte. Vi anbefaler derfor, at du tjekker webshoppen eller kontakter butikken, hvis du er interesseret i en bestemt style.

Der tages forbehold for slåfejl, prisændringer og udsolgte produkter.