Nudie Jeans repair event

Lørdag den 2. november 10.00-16.00

 Trænger dine Nudie Jeans til en kærlig hånd? Så kom til Troelstrups Nudie Jeans repair event, hvor brandets egen ekspert reparerer dine jeans helt gratis.

Tilmeld dig eventet her

Uanset hvor dine Nudie Jeans er købt, kommer de med gratis reparation. Lørdag d. 2. oktober kan du indlevere dine (nyvaskede) jeans til en ekspert fra brandet, som vil reparere dem på sin denimsymaskine i butikken, mens du nyder en kold øl. Når dine jeans ikke at blive repareret på dagen, bliver de taget med tilbage til Nudie Jeans’ værksted. Leveringstiden afhænger af hvor mange jeans, der skal repareres.

Tilmeld dig eventet på Troelstrups Facebook, så du ikke glemmer dagen – men du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til bare at dukke op på dagen for eventet.

 

Reparation af Nudie Jeans er altid gratis

Hvis du er forhindret i at komme til eventet, kan du sagtens få dine Nudie Jeans repareret alligevel. Vi tager altid imod slidte (nyvaskede) jeans og sender dem gratis til reparation. Leveringstiden for reparation er fra 4 uger – det afhænger nemlig af hvor lang køen er på det givne tidspunkt.

Nudie Jeans producerer jeans med omtanke

Med omtanke for miljøet er alle Nudie Jeans fremstillet af 100%  økologisk bomuld. Brandet udmærker sig ved at have en socialt ansvarlig og gennemsigtig produktion, og alle deres jeans er designet til at blive brugt igen og igen.

Kom ind i butikken, hvor du kan høre mere om brandet og se vores udvalg af Nudie Jeans.

Se udvalget af Nudie Jeans her.

 

VIND et par Nudie Jeans

Op til Nudie Jeans Repair event kan du deltage i konkurrencen om et par Nudie Jeans fra Troelstrup. Deltag i konkurrencen på Instagram ved at følge Troelstrup @troelstrupcph og like vores post med Nudie Jeans.

Deltag i konkurrencen på Instagram

Den heldige vinder offentliggøres på vores Instagram stories fredag den 1. november, så vinderen kan komme ind og få superb rådgivning af Nudie Jeans’ egen ekspert til eventet den 2. november.

  • Ingen varer i indkøbskurven.