Denne sommer kan du shoppe Ralph Laurens Cruise Collection, der byder på eksotiske print, lette materialer og designs, der passer perfekt til feriekufferten med en tropisk destination eller sommerdage herhjemme med høj sol. Få en introduktion til kollektionen her og shop i butikken i København.

 

To the Beach

Snup en dag på stranden iklædt Cruise Collection’s farverige badeshorts med eksotiske blomster. Kombiner med kollektionens maritime T-shirt design og tag en lækker kabelstrik i blød bomuld med hvis en kølig brise trækker ind over land, eller du skal direkte fra stranden og videre til aftenens program.

 

Blomstrede badebukser fra Ralph Lauren

Ralph Lauren badeshorts 700,-

 

Stribet t-shirt fra Ralph Lauren

Ralph Lauren T-shirt 450,-

 

Rød strik fra Ralph Lauren

Ralph Lauren kabelstrik 1200,-

 

 

Ps. Husk solbrillerne!

 

Brune E solbriller fra Izipizi

Izipizi #E solbriller 350,-

Shop kollektionen fra Izipizi online her.

 

Summer Suit Up

På lumre sommerdage kan det være vanskeligt at forblive stilfuld  takt med at temperaturen stiger. Ralph Lauren har designet en stribe stilfulde, casual skjorter i let bomuld og også brandets ikoniske oxfordskjorte fås nu med kort ærmer. Kombiner med farverige shorts og en let, uforet blazer i beige eller anden lys farve for et let og sommerligt udtryk. Er skjorter ikke din smag, så kombiner i stedet looket med Cruise Collection’s T-shirts design i let bomuld med Hawaii-inspireret print.

 

Hvid skjorte fra Ralph Lauren

Ralph Lauren kortærmet oxfordskjorte 700,-

 

Ternet skjorte fra Ralph Lauren

Ralph Lauren kortærmet skjorte 1000,-

 

Røde shorts fra Ralph Lauren

Ralph Lauren shorts 1000,-

 

Ralph Lauren bomuldsblazer 2900,-

 

Mønstret t-shirt fra Ralph Lauren

Ralph Lauren T-shirt 450,-

 

Poolside Bar

Tag en pause fra solbadningen og snup en kølig forfriskning ved poolen. Kombiner dine badeshorts med en let hørskjorte, så du undgår at sidde i bar overkrop midt i alle andres forfriskninger og snacks. Knap skjorten lidt op og rul ærmerne op for at understrege det casual udtryk. Er hør ikke din kop te (ja, det krøller lidt) så prøv evt. en af Ralph Laurens ‘Knit Oxford’ skjorter i stedet. Her får du et klassisk casual skjorte design med button down flipper, men i let bomuldspique kvalitet med komfortabel stretch, som du nok kender fra det klassiske polo T-shirts.

 

Mønstrede badeshorts fra Ralph Lauren

Ralph Lauren badeshorts 900,-

 

Ralph Lauren hørskjorte 1100,-

 

Ralph Lauren knit oxford skjorte 900,-

 

Cocktail Hour

Fra stranden til byen. Skift fra badeshorts til klassiske chino-style shorts med skrålommer og kombiner med en polo T-shirt i behagelig, let bomuld. Slut dit look af med en let, uforet blazer for et stilfuldt men afslappet gentleman look.

 

Beige shorts fra Ralph Lauren

Ralph Lauren shorts 1000,-

 

Ralph Lauren polo T-shirt 800,-

 

Ralph Lauren blazer 2900,-

 

Flight Mode

I tillæg til de eksotisk inspirerede styles har Ralph Lauren designet en stribe casual, sportswear-inspirerede designs i bedste athleisure stil, der passer perfekt til afslappede feriedage og ikke mindst længere flyveture til din længeventede tropiske feriedestination.

 

Sneakers fra Ralph Lauren

Ralph Lauren sneakers 1200,-

 

Sorte shorts fra Ralph Lauren

Ralph Lauren shorts 800,-

 

Ralph Lauren poloshirt 800,-

 

Grå sweatshirt fra Ralph Lauren

Ralph Lauren sweatshirt 1100,-

 

Ralph Lauren cap 450,-

 

Sort sweatshirt fra Ralph Lauren

Ralph Lauren bombershirt 1200,-

 

Grå sweatpants fra Ralph Lauren

Ralph Lauren sweatpants 800,-

Ralph Lauren forhandles i butikken i København.

Find vej her.

Dette blogpost er skrevet med henblik på at give en introduktion til Ralph Laurens Cruise Collection. Hvis du er interesseret i specifikke produkter anbefaler vi, at du kontakter butikken for at høre om vi har din størrelse på lager. Grundet brand-restriktioner forhandles Ralph Lauren kun i butikken på Vester Voldgade 5 i København og ikke på webshoppen. Vi beklager ulejligheden. 

Der tages forbehold for slåfejl, prisændringer samt udsolgte produkter.