Loafers er de perfekte herresko til forår og sommer, og har i løbet af de seneste sæsoner haft renæssance i modebilledet. Alt afhængigt af hvordan du styler dine loafers kan du bruge dem både til casual og formelle anledninger.

 

Casual

Brug dine loafers med et par chinos med kig til anklerne, en polo shirt og evt. en casual jakke for at give looket et elegant tvist eller lækker kabelstrik for at understrege udtrykket, der oser af hverdagsluksus.

 

Formel

Sæt dine loafers til et klassisk jakkesæt – eller et broken suit, hvor du kombinerer bukser og jakke fra forkellige suits. Brug sættet sammen med en klassisk, nystrøget skjorte og kombiner med tilbehør såsom slips, pochette etc. efter præference.

 

Italian socks

“Italian socks” betyder ingen sokker på mode-jargon og er gennem de seneste år blevet mere og mere populært i sommersæsonen. Loafers er i den grad et valg af fodtøj, der passer exceptionelt godt til italian socks (og et køligt glas rosé – men det er en anden side af sagen).

Har du behov for yderligere inspiration til, hvordan du kan style dine loafers, så kig med i GQs guide “How to Wear Loafers”:

 

Læs også: Guide: Skopleje