Lige i tid til de hede temperaturer introducerer vi verdens letteste habit skabt af italienske Tombolini. Få en video-introduktion til Tombolinis Zero Gravity Suit præsenteret af den atletiske danser Kataklò.

 

 

The World’s Lightest Suit

Selvom din hverdag næppe byder på krumspring af Kataklòs karakter garanterer vi, at du ikke finder et bedre jakkesæt til et stilfuldt look i sommermånederne. Zero Gravity vejer kun 400 gram, hvilket kan sammenlignes med traditionelle habitter, der siges at ligge på omkring 1,2 kilo. Der er altså tale om en tredjedel af normalvægten for denne type påklædning.

 

Made in Italy

På Zero Gravity habitten er der dog ikke sparet på hverken forarbejdning eller materialer. Jakkesættet er skabt i Italien af det kendte konfektionsbrand Tombolini, der udelukkende benytter, de bedste metervarer til deres produkter. I tillæg er  Zero Gravity designet med et minimum af foer, hvilket gør det mere vanskeligt at “gemme” mindre pæne sømme etc. At fremstille Zero Gravity jakkesættet er derfor præcisions arbejde i allerhøjeste grad, hvor alle overflødigheder er skåret fra og kun essencen, der giver dig dit knivskarpe look er tilbage.

Zero Gravity er en habit der skal prøves på, før man virkelig kan sætte pris på letheden, og det store arbejde der ligger til grunde for det færdige resultat. Bukserne bliver leveret i rå længde, så den skal tilpasses bestemt til dig.

 

Perfekt til højsommer

Vi anbefaler særligt Zero Gravity til højsommeren, hvor det kan være vanskeligt at holde varmen og ud uden at gå på kompromis med stilfuldheden. Jakkesættet er f.eks. perfekt til sommerens bryllupsæson, hvor det som gæst kan være utilgiveligt varmt at være iklædt et stilfuldt look i uldhabit. Herudover er habitten selvsagt genial til hede dage i et indelukket kontormiljø.

Shop Zero Gravity Suit fra Tombolini her.

 

Get the Look

Vi har stylet Zero Gravity fra Tombolini med en af Stenströms blomstrede skjortedesigns, der er perfekt til et sommerligt suitlook.

 

Shop de blomsterede skjortedesigns og mange flere her.

 

Dette blogpost er skrevet som inspiration til din garderobe. Specifikke produkter kan være udsolgte. Vi anbefaler derfor, at du tjekker webshoppen eller kontakter butikken, hvis du er interesseret i en bestemt style.

Der tages forbehold for slåfejl, prisændringer og udsolgte produkter.