Troelstrups Custom Made ekspert Sophus Schandorph fortæller i denne video, hvilke tendenser der bliver store indenfor tøjet til gommen i 2020. Se med nedenfor og bliv inspireret af de vigtigste trends denne sæson.

 

 

Velour

Til sensommeren og efteråret, hvor vejret sagtens kan bære et lidt tungere udtryk, er velour en modigt, men stilfuldt valg til gommen denne sæson.  Få lavet din velourjakke efter dit helt eget design og dine egne mål i vores Custom Made afdeling

Læs mere om Custom Made by Troelstrup

Grøn

Til foråret og sommeren vinder den grønne farve indpas, og er oplagt hvis du gerne vil give lidt mere farve til dit look. På vores store bryllupsside, kan du også finde en guide til, hvordan du vælger farven på dit jakkesæt, og hvordan du styler det.

Læs artiklen her

Smoking

Smokingen er efterhånden blevet en klassiker til gommen, og også i år er den et sikkert hit. Hvis du er i tvivl om do’s and dont’s i forhold til styling, kan du dykke ned i vores store guide til stylingen af din smoking.

Se guiden her

Klassisk med et twist

Et klassisk jakkesæt er et sikkert, men stilfuldt valg, og det kan altid dresses op eller ned alt efter smag. Tilsæt en vest og et kulørt slips eller en butterfly for at give dit look et ekstra festligt twist.
Er du i tvivl om hvilket tilbehør, du skal vælge? Så læs vores guide til hvilket tilbehør, der er bedst i forhold til resten af gommens tøj.

Se guiden her