Udsalg er lig med mere mode for pengene – og det er jo dejligt. Men udsalg kan også være uoverskueligt og meget, meget hektisk. Derfor har vi samlet nogle af vores bedste råd, når du begiver dig ud på udsalgsshopping.

 


 

Førudsalg og andre gæstelister

Hvornår starter din yndlingsbutik udsalg? Holder de før-udsalg? Og hvordan kan man være sikker på at være en af de første, der får mulighed for at shoppe udsalgstilbudene? Mange butikker inviterer til før-udsalg gennem nyhedsmails. Sørg for at komme på mailing-listerne fra dine yndlingsbutikker, så du bliver inviteret til udsalg, så snart de starter.

Et ekstra tip: Tilføj butikkernes afsender mailadresser til dine kontaktpersoner, så ryger deres mails ikke i dit spam filter og du går ikke glip af (før)udsalget.

Troelstrup inviterer til før-udsalg med EKSTRA fordele gennem Troelstrup Exclusives nyhedsbrev. Vil du med næste gang? Så tilmeld dig her. Så bliver du en af de første der hører, når vi starter de gode tilbud.

Kom med til Troelstrups førudsalg med ekstra fordele.

 

Kend dine størrelser

Udsalg er hektisk og der er rigtig mange mennesker i butikkerne. Derfor kan du desværre ikke altid få den samme opmærksomhed og rådgivning fra ekspedienterne, som du er vant til.

Du kan dog hjælpe dig selv meget ved at have styr på, hvilke størrelser du bruger og hvad det hedder alt afhængigt af, hvilket tøj du skal have. F.eks. hedder en M i herreskjorter str. 39 eller 40. Kig i dit tøj derhjemme, så du ved hvad du skal gå efter og hurtigt kan ty til selvbetjening.

 

Online outlets

I tillæg til januar-udsalg, sommer-udsalg og diverse “mid-season sales” har mange butikker gode tilbud i løbet af sæsonerne på deres webshops. Her kan du typisk finde produkter fra tidligere sæsoner eller andre styles, der sælges online med rabat. Så hvis du er på et stramt budget eller bare er i tilbudshumør så kig efter en online outlet.

Se også: Troelstrups online outlet til kvinder

Se også: Troelstrups online outlet til mænd 

Se også: Troelstrups online outlet med 3XL+ til mænd

 

 

Vær praktisk

Iklæd dig tøj og sko, som er nemt at tage af og på – ellers når du at blive ekstremt træt af at prøve tøj. … Og det er virkelig ærgerligt at komme hjem med noget som ikke passer, fordi man ikke orkede at prøve mere. Tag heller ikke for meget tøj på, så får du det bare ubehageligt varmt i menneskemylderet.

 

Væbn dig med tålmodighed

… og tag evt. en vandflaske og en snackbar med i tasken, så undgår du at gå sukkerkold, mens du venter i kø til kassen eller prøverummene. Forbered dig mentalt på at udsalg kan være hektisk: Der er mange mennesker, der er meget rod og der er kø til prøverummene. Til gengæld sparer du en masse penge og finder super mange gode tilbud.

 

Returregler

Undersøg hvad returreglerne er for de forskellige butikker. Mange af butikkerne har nemlig andre returregler for nedsatte produkter som f.eks. under udsalg. Hvis der gives fuld returret på varerne kan du nemmere bare shoppe løs, da du kan returnere produktet og få pengene retur, hvis du skulle komme til at fortryde dit køb.

Se også: Troelstrups returregler

 

Planlæg din udsalgsshopping

Mange butikker starter udsalg samme dag, men nogle åbner tidligere end andre, når de starter udsalg. Hvis du virkelig skal være effektiv på din udsalgsshopping, så planlæg din rute og start med de butikker, der åbner før de andre. Nogle steder kan du også være heldig at få serveret en lækker kop morgenkaffe og andre steder tilbydes der gratis parkering, hvorfor det godt kan betale sig at starte sin rute der.

Til Troelstrups førudsalg for medlemmer af Troelstrup Exclusive tilbyder vi sommetider både gratis morgenkaffe og 3 timer gratis parkering. Tilmeld dig her så får du en invitation i din inbox næste gang vi holder førudsalg.