Guides

Gode råd til gommens tale

Gommens tale er et af højdepunkterne til ethvert bryllup, og det kan virke som et stort pres at lave den helt perfekte tale. Vi assisterer med en håndfuld overordnede tips til talen.

Læs mere

Smoking styling

En smoking er ikke bare en smoking. Vi guider dig til det komplette smoking look med alle detaljer og finesser, som du kan overveje til at skabe et stilfuldt, gennemført og personligt look.

Læs mere

Skoene til gommen

Når tøjet til gommen skal vælges, så husk også at lægge kærlighed i valget af sko. Vi guider her til nogle af de mest populære valg af herresko til bryllupper – hvad end det er til gom eller gæst.

Læs mere

Trendguide

Hvilke overordnede muligheder er der egentlig når det gælder gommens tøj? Og hvad trender særligt for tiden? Læs med her hvor vi giver overblikket over de forskellige valgmuligheder og highlighter, hvilke looks der særligt hitter til gommen.

Læs mere

Dresscode guide

Ingen har lyst til at være hverken underdressed eller overdressed, derfor har vi lavet en lille dresscode-guide, der giver dig en idé om, hvad du bør tage på, når der står White Tie, Black Tie, Cocktail Attire eller noget helt fjerde på invitationen.

Læs mere

Slips, butterfly eller plastron?

De færreste vælger et bryllupslook uden én af de tre, men hvilken en mulighed skal man vælge? Vi guider til hvad der giver hvilket udtryk, samt hvilke kombinationer der er bedst i forhold til resten af gommens tøj.

Læs mere

Shop

Smokings

Shop her

Tilbehøret til gommen

Shop her

Jakkesæt

Shop her

Kjolesæt

Shop her

Bestil tid

Du er altid velkommen til at kigge spontant forbi butikken, men ønsker du, at vi har god tid til at vejlede og introducere alle mulighederne, så er det afgjort bedst, at vi finder en tid i kalenderen til dig.

Bestil tid her

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål, råd og vejledning. Skriv en mail, ring til os eller kom ind i butikken og få hjælp af vores kompetente personale.

Kontakt os

  • Ingen varer i indkøbskurven.