Denne side opdateret d. 13. februar 2023 

30 dages returret

Vi giver 30 dages fuld returret mod forevisning af den originale kvittering ved både ombytning, retur og berettigede reklamationer.

Ved køb på webshoppen kan du bytte og returnere produkter ved at udfylde retursedlen der er vedlagt din webordre. Send herefter varen i original emballage retur til Troelstrup eller besøge butikken på Vester Voldgade 5 i København.

Returpakker sendes til:

Troelstrup A/S
Sankt Peders Stræde 53
1453 København K
Att: Webshop

I nogle tilfælde tages nedsatte produkter ikke retur og byttes ikke. I så fald vil dette fremgå af produktet og/eller skiltes i butikken.

Julegaver

Julegaver skal være forsynede med et byttemærker for at kunne byttes. På byttemærket er anført senste dato for ombytning.

Pengene udbetales mod forevisning af den originale kvittering. Returbeløb over 500 kroner udbetales ikke kontant.

Tilbagebetaling af købsbeløb

Webshop
Tilbagebetaling af dit købsbeløb vil blive udbetalt til det kort hvorfra betaling blev gennemført. Findes kortet eller den dertilhørende konto ikke længere bedes du rette henvendelse til [email protected] med henblik på en anden løsning.

Butikken på Vester Voldgade 5, 1552 København V.
Ved retur af en vare, vil du som udgangspunkt modtage tilbagebetalingen på samme måde som betalingen er foretaget. Dog udbetales beløb over 500 kroner ikke kontant.

Bemærk: Ved tilbagebetaling kan der gå op til 5-7 bankdage fra retur-transaktionen er gennemført til pengene bliver sat ind på dit kort.

Handelsbetingelser

Læs Troelstrups Handelsbetingelser her.

  • Ingen varer i indkøbskurven.