Custom Made by Troelstrup

Der er endeløse muligheder, når du vælger at designe dit look fra Custom Made by Troelstrup. Vi har samlet en række designs, hvor vi som inspiration går i dybden med både det overordnede design og de små detaljer, som er med til at skabe et helstøbt look.

Velklædt i sommervarmen

Denne habit er skabt til de varme sommerdage, hvor du ikke vil gå på kompromis med stilen. Stoffet er vævet af en blanding af hør, uld og silke, hvilket giver en utrolig let og luftig følelse – perfekt til højsommer. Jakken er fuldstændig ukonstrueret, hvilket vil sige, at den er syet uden indlæg i brystet, uden dug af hestehår, og uden polstring i skulderen – der er tilmed næsten intet foer i. Alt dette bidrager til et utroligt let og behageligt design.

Vejledende pris: 8.000 kr.

Custom Made by Troelstrup - Casual suit, halvfigur
Custom Made by Troelstrup - Casual suit, portræt 2
Custom Made by Troelstrup - Casual suit, detalje 2
Custom Made by Troelstrup - Casual suit, detalje 1
Custom Made by Troelstrup - Casual Suit, detalje 3
Custom Made by Troelstrup - Casual suit, Church´s loafers
Custom Made by Troelstrup - Casual suit, portsrætbillede

Sydeuropæisk, afslappet luksus

Jakken til dette sæt er udført i en absolut mageløs uld- og silkeblanding fra italienske Loro Piana – et af verdens absolut bedste væverier. Bukserne er herudover syet i en kraftig vintage twill fra Vitale Barberis, som er et af de ældste italienske væverier. I tillæg til materialevalget skinner det italienske ligeledes igennem i designvalget på sættets detaljer. Jakkens brede revers og påsatte lommer er dybt inspireret af den italienske mode. Ligeledes er bukserne med to læg og et stort opslag på 5 cm. lige efter bogen. Sættet er her stylet med en strikket polo, italienske sokker (dvs. ingen sokker) og et par loafers. Vi kan allerede smage Aperol Spritz’en og mærke de lune sommeraftener.

Vejledende pris jakke: 5.000 kr.
Vejledende pris bukser: 2.200 kr.

Custom Made by Troelstrup - Casual, portrætbillede
Custom Made by Troelstrup - Casual, revers
Custom Made by Troelstrup - Casual, fuld figur
Custom Made by Troelstrup - Casual, siddende
Custom Made by Troelstrup - Casual, læg
Custom Made by Troelstrup - Casual, overdel
Custom Made by Troelstrup - Casual, loafer

Nyfortolket smoking

Med designs som denne grå smoking ser vi, hvordan det i stigende grad er blevet alment, at traditionelle beklædningsgenstande, såsom smokingen, nyfortolkes og får et personlig tvist. Smokingen er designet i en uld/mohair-blanding fra Vitale Barberis. Dette er en af de mest anvendte metervarer til smokingdesigns, da tilføjelsen af mohair giver en diskret skinnende effekt, der giver et mere levende udtryk. Når man eksperimenterer med noget så fundamentalt som farven på en smoking, kan det være en god idé at holde resten mere klassisk. Derfor er denne smoking designet med en klassisk sjalskrave, en enkelt knap, og et par helt klassiske bukser. Bukserne har naturligvis justeringsmulighed i linningen og er udstyret med seleknapper. Sættet er her stylet på afslappet vis med hvide sneakers og en hvid t-shirt, men kan lige såvel bruges med et par laksko, en smokingskjorte og en butterfly.

Vejledende pris: 7.500 kr. 

Læs også: Custom Made Tuxedo by Troelstrup 

Custom Made by Troelstrup - Smoking med sneakers detalje
Custom Made by Troelstrup - Smoking med sneakers, fuldfigur
Custom Made by Troelstrup - Smoking med sneakers, portrætbillede
Custom Made by Troelstrup- Smoking med sneakers, detalje revers
Custom Made by Troelstrup - Smoking med sneakers
Custom Made by Troelstrup - Smoking med sneakers, fuldfigur
Custom Made by Troelstrup - Smoking med sneakers, Common Projects

Power suit'et

Den dobbeltradede jakke er stærkt på vej tilbage i modebilledet og giver et maskulint og formelt udtryk, der er velegnet til f.eks. forretningsmanden. Her har vi designet en habit med dobbeltradet jakke i en sublim metervare fra Vitale Barberis i højeste forarbejdning. Kombineret med en full canvas konstruktion giver dette et ganske sublimt resultat. Med den såkaldte full canvas menes der, at jakken er designet med en indre konstruktion, hvor hele forstykket (skuldre, bryst og sågar revers) er syet sammen, hvor det i billigere produktioner blot limes. I tillæg får man ved at vælge full canvas ekstra håndværk med: Ærmepåsætningen håndsyes og foret bliver ligeledes fæstnet i hånden. Resultatet heraf er et ærmegab, der er mere fleksibelt og med tiden vil tilpasse sig bedre, samt være mere komfortabelt.

Vejledende pris: 9.500 kr.

Custom Made by Troelstrup - Dobbeltradet, siddende
Custom Made by Troelstrup - Dobbeltradet, fuldfigur
Custom Made by Troelstrup - Dobbeltradet, Detalje 1
Custom Made by Troelstrup - Dobbeltradet, overdel
Custom Made by Troelstrup - Dobbeltradet, manchet
Custom Made by Troelstrup - Dobbeltradet, revers
Custom Made by Troelstrup - Dobbeltradet

Iøjefaldende og ultrablødt

Det blå/brun-ternede sæt er et godt eksempel på, hvordan en af de mere særprægede metervarer tager sig ud, når den syes op til en habit. Stoffet her er vævet af en blanding af uld og baby alpaca. Denne sammensætning giver et helt unikt og ganske kontrastfuldt resultat, idet baby alpaca’en på den ene side giver et rustikt look, og på den anden side gør habitten utrolig blød – næsten som cashmere. Med en metervare med så meget musik i som denne anbefaler vi en diskret tilgang til resten af designet. Derfor er jakken helt klassisk, således at den iøjefaldende metervare får fuldt fokus. Som undertagelse er bukserne designet med et opslag – blot for at understrege det rustikke og lidt mere casual look.

Vejledende pris: 7.500 kr.

Custom Made by Troelstrup - Casual suit, vinter fuldfigur
Custom Made by Troelstrup - Casual suit, vinter
Custom Made by Troelstrup - Casual Suit, Vinter, Protræbillede
Custom Made by Troelstrup - Casual suit, Vinter, Detalje 3
Custom Made by Troelstrup - Casual Suit, Vinter, Detalje 4
Custom Made by Troelstrup - Casual Suit, Vinter, Detalje 2
Custom Made by Troelstrup - Casual Suit, Vinter, Sko

Less is more

Den klassiske sorte smoking er stadig den mest solgte, men den er efterhånden umådeligt skarpt forfulgt af de mørkeblå varianter. Gennem de seneste år er de blå smokingdesigns udelukkende steget i popularitet, og det er efterhånden kun et helt klassisk publikum, der holder fast i, at en smoking skal være sort. Når man designer sin egen smoking er valgene talrige, og det kan sommetider blive et uoverskueligt projekt. Man kommer dog aldrig galt afsted med af følge Ludwig Mies van der Rohes’ ordsprog: “Less is more”. Netop disse ord er udgangspunktet for dette midnatsblå smokingdesign i klassisk dyb navy med matchende silkebesætning på sjalskraven og silkegalon ned langs siden på bukserne. Stylingen er ligeledes klassisk og resultat er både stilfuldt og tidløst.

Vejledende pris: 6.500 kr.

Custom Made by Troelstrup - Smoking
Custom Made by Troelstrup - Smoking, Sko
Custom Made by Troelstrup - Smoking, Detalje 2
Custom Made by Troelstrup - Smoking, Fuldfigur
Custom Made by Troelstrup - Smoking, Buksedetalje
Custom Made by Troelstrup - Smoking, Portrætbillede

Deluxe three piece

Sættet her er skabt ud fra et ønske om et eksklusivt, navy three piece med et tvist. Valget er derfor faldet på en helt mørk, sildebensvævet kvalitet, der giver det klassiske farvevalg en smule kant i kraft af stoffets struktur. Kombineret med den dobbeltradede vest får vi et eksklusivt look, der skiller sig ud fra mængden. Den dobbeltradede vest giver sammen med det brede revers på jakken et stærkt og maskulint udtryk. Som en ekstra, lille funktionel detalje er bukserne designet med spændetamp, så sættet kan bæres uden bælte.

Vejledende pris: 8.000 kr.

Læs også: Den komplette three piece guide

Custom Made by Troelstrup - Formelt Three Piece skjorte
Custom Made by Troelstrup - Formelt Three Piece sko

Rullende sommersæt

Den såkaldte “rullende 3-knapsjakke” kendetegnes ved at der, udover de to knapper vi kender, sidder en knap og et knaphul midt i reversets rul, hvorfor man kun kan se halvdelen af knaphullet. Rullende 3-knapsjakker ses sjælendt brugt i habitter på de nordiske breddegrader, men længere sydpå er designet ganske almindeligt. Det rullende 3-knapsdesign er en fin finesse, der giver jakken et lidt mere afslappet udtryk. I tillæg til denne designdetalje er sættet syet i en frisk, lyseblå metervare med overcheck (diskret tern), der giver udtrykket et afbræk og mere liv. Metervaren er vævet af hør, silke og uld, hvilket er den rette vej at gå, hvis man ønsker et lækkert jakkesæt til lune sommerdage. Sættets foer i jakken og under kraven er ligeledes valgt med henblik på at skabe et sommerligt look.

Vejledende pris: 8.000 kr.

Custom Made by Troelstrup - Casual sommer suit, manchet
Custom Made by Troelstrup - Casual sommer suit, læg
Custom Made by Troelstrup - Casual sommer suit, sko

Eviggyldig business habit

Den klassiske business habit er noget af det mest populære blandt vores Custom Made by Troelstrup klientel. Særligt er vores full canvas konstruktion en vinder, kombineret med en helt unkonstrueret skulder, som vi ser på dette sæt. Denne kombination giver en let jakke, der er behagelig at have på en hel dag. Ligeledes har metervaren naturligvis stor indflydelse på, hvordan det føles at være iklædt habitten på en lang dag. Derfor har vi her valgt en såkaldt Super 130′ metervare, der er dobbeltspundet. Sidstnævnte giver en mere krølresistent vare, der holder længere – kort sagt perfekt til business habit. I tillæg er jakken designet med nogle af de helt klassiske italienske håndværkselementer, der bidrager til et eksklusivt udtryk. Bemærk f.eks. den let buede brystlomme, som italienerne kalder “barchetta”, hvilket oversættes til “lille båd”, der fint beskriver formen på lommen. Ligeledes har jakken det milanesiske knaphul på reverset, hvilket er en flot dekorativ detalje, som kun kan laves i hånden.

Vejledende pris: 8.000 kr. 

Custom Made by Troelstrup - Formelt halvfigur
Custom Made by Torlestrup - Formelt suit, detalje 3
Custom Made by Troelstrup - Formelt suit detalje
Custom Made by Troelstrup - Formelt sko
Custom Made by Troelstrup - Formelt suit detalje 3
Custom Made by Troelstrup - Formelt suit, halvfigur

Festlig fløjl

Den flaskegrønne dinner jacket er designet til at skille sig ud fra mængden af klassiske smokinglooks, men samtidig at bevare et elegant og underspillet look til trods for det utraditionelle farve- og materialevalg. Derfor er jakken designet i en smalriflet fløjlskvalitet med smal og kort luv, så jakken ikke ser for afslappet ud men får en changerende effekt. Silkebesætningen er der ligeledes tænkt nøje over. I stedet for at vælge en klassisk sort satin, er valget faldet på en silke med en flot struktur, som derved heller ikke er alt for blank – et perfekt match til fløjlsstoffet. Jakken er designet ukonstrueret for at modvirke tyngden fra fløjlskvaliteten, og dermed sikre så meget komfort henover en hel aften som overhovedet muligt.

Vejledende pris jakke: 5.000 kr.

Custom made groen velour
  • Ingen varer i indkøbskurven.