Support/FAQ

Hvor lang returfrist har jeg?

Du har 30 dages fuld returret på produkter købt til fuld pris og 14 dages returret på produkter købt til nedsat pris (f.eks. på tilbud eller til udsalgspris).  Læs mere om retur og bytterregler her.

Hvor lang er leveringstiden på webshoppen?

Når du bestiller på vores online shop, bestræber vi os på at sende din vare afsted inden for 24 timer. Dertil skal du lægge PostNords leveringstid som kan variere fra dag til dag. Bestiller du i en weekend eller på en helligdag afsender vi din vare på den førstkommende hverdag. Du kan dog altid følge din pakke via tracking-nummeret i din bekræftelses-email.

Hvad koster fragten?

Vi tager en fast fragtpris på 55 kr., når du bestiller på vores webshop. Du kan også vælge at spare fragtprisen ved at afhente din bestilling i vores butik i Vester Voldgade 5, 1552 København V. indenfor butikkens åbningstid.

Sender i til andre lande end Danmark?

Nej. Troelstrups webshop sender kun ordrer til danske adresser – på nær Færøerne og Grønland.

Er du bosat i udlandet så kontakt os, så finder vi ud af, om vi kan lave en postordre til dig. Dog afhænger det bl.a. af momsreglerne i det land, hvor du har adresse.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Hvis du fortryder en vare købt på webshoppen, kan du enten returnere den i vores butik på Vester Voldgade 5, 1552 København V indenfor butikkens åbningstid eller du kan vælge at sende den retur til os.

Send din returvare til:
Troelstrup A/S
Sankt Peders Stræde 53
1453 København K
Att: Webshop

Bemærk at du selv skal betale retur-fragten, hvis du vælger at sende varen til os. Husk også at udfylde og vedlægge den returseddel, som fulgte med varen, da du modtog den.

Vi gør ekstraordinært opmærksom på, at alle produkter til kvinder ikke kan returneres eller byttes. Dette skyldes, at Troelstrup ikke fremadrettet forhandler dametøj.

Hvornår bliver pengene sat ind på mit kort efter jeg har returneret en vare?

Ved tilbagebetaling kan der gå op til 5-7 bankdage fra retur-transaktionen er gennemført til pengene bliver sat ind på dit kort.

Kan jeg betale med Forbrugsforeningskort?

I butikken kan du betale med Forbrugsforeningskort, men ikke på webshoppen. Vil du benytte Forbrugsforeningskortet til betaling, skal du derfor handle i den fysiske butik.

Kan jeg købe gavekort til Troelstrup?

Ja.

Du kan enten købe gavekort til vores fysiske butik på Vester Voldgade 5 i København eller til webshoppen www.troelstrup.com.

Gavekort til webshoppen købes på webshoppen. Gavekort til den fysiske butik købes i den fysiske butik.

Hvor kan jeg bruge mit gavekort til Troelstrup?

Hvis dit gavekort er et print-selv gavekort, købt på webshoppen, kan dette kun bruges på webshoppen. Dette fremgår også på selve gavekortet.

Hvis dit gavekort er købt i vores fysiske butik kan dit gavekort kun bruges i butikken på Vester Voldgade 5.

Hvordan bruger jeg mit gavekort til webshoppen?

På dit gavekort fremgår der en kode under “Brug koden:”. Når du har tilføjet dine produkter til kurven, kan du indtaste denne kode i feltet “Rabatkode/Gavekort” i indkøbskurven. Klik “tilføj” og værdien af dit gavekort fratrækkes det samlede købsbeløb. Herefter skal du blot gennemføre dit køb. Se trin-for-trin guiden her

Hvis du ikke har brugt det fulde beløb af gavekortet, kan du benytte samme kode igen indtil gavekortet er brugt op.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til webshoppen?

Hvis du har fået en rabatkode til webshoppen og er i tvivl om, hvordan du skal bruge den, så gå til vores trin-for-trin guide lige her

Hvordan reklamerer jeg over en vare?

Skulle du være uheldig at din vare går i stykker kan du enten henvende dig i vores butik på Vester Voldgade 5, 1552 København V eller du kan sende os en e-mail med billeder og beskrivelse af skaden. Herefter vil vores faguddannede eksperter vurdere om skaden er reklamationsberettiget.

Hvordan opretter jeg en brugerprofil

Du kan både oprette en brugerprofil, når du går til betaling på vores online shop eller oppe i højre hjørne på vores online shop, hvor der står ”Registrer”.

Hvordan bestiller jeg en ny adgangskode til min brugerprofil?

Har du glemt koden til din brugerprofil, så kan du bestille en ny via ”Min profil”øverst i højre hjørne på vores hjemmeside.

Hvornår modtager jeg min pakke?

Du kan altid følge din pakke via det tracking-nummer du har modtaget i din bekræftelses-e-mail.

Kan jeg købe online uden en brugerprofil?

Ja, du kan godt handle på vores online shop uden at registrere dig som bruger.

Hvorfor skal jeg oprette en brugerprofil?

Du opnår visse fordele ved at oprette en brugerprofil.Når du opretter en brugerprofil så registrerer vi informationer om dig, som kan lette dit besøg hos Troelstrup næste gang. På vores online shop vil du kunne finde dine kvitteringer og vi gemmer din adresse og fakturaoplysninger, så du skal indtaste færre oplysninger ved dit næste køb.

Personalet i vores forretning vil desuden bedre kunne vejlede dig på baggrund af din købshistorik, størrelses- og stilpræferencer. Altså kan vi give dig en bedre købsoplevelse, når du har en brugerprofil.

Hvor ofte modtager jeg nyhedsmails fra Troelstrup?

Vi sender som regel en nyhedsmail om ugen. Dog vil du i visse perioder og i forbindelse med arrangementer, kunne opleve at modtage lidt færre eller flere nyhedsmails. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails.

Udover vores nyhedsbreve kan du modtage service e-mails, der f.eks. “husker” din kurv for dig. Frekvensen af disse varierer og er baseret på din adfærd på webshoppen. Du kan til hver en tid framelde dig disse e-mails. Du vil stadig modtage vores nyhedsbrev medmindre du også framelder dig det.