Denne side er opdateret den 15. januar kl. 09.45

Kundeservice åbningstider

Mandag til fredag: kl. 10-18
Lørdag & søndag: lukket

Ring til os på 33 12 13 94

Skriv til os på [email protected]

 

Forlænget byttefrist

Vi har forlænget vores bytte- og returfrist på alle køb med 3 uger fra den dag vi genåbner vores fysiske butik.

 

Retur når butikken er midlertidigt lukket

Butikken er tvunget midlertidigt lukket, og det er derfor ikke lovligt for os at lade dig komme ind i butikken, foretage ombytning eller returnering af varer i butikken, sælge nye varer i butikken eller på anden vis foretage rådgivning eller ekspedition ved butikken. Undlad derfor at tage forgæves hen til butikken med henblik på at bytte eller returnere produkter – vi må ikke give dig personlig betjening. De varer, som du ønsker at bytte eller returnere, må vi udelukkende modtage med posten. Du skal selv betale returfragten og du har selv ansvaret for at varen når frem til os i forsvarlig og salgbar stand. Skriv eller ring til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar ved telefonerne til at hjælpe!

Købt i butikken

Inden du sender os varerne, der skal returneres, er det vigtigt, at du kontakter vores kundeservice med henblik på at få godkendt din retur. Dette er essentielt for at vi er observante på, at din pakke er på vej til os, samt at vi har haft en dialog med dig omkring, hvad din hensigt er med de varer, som du sender til os. Ellers kan vi ikke behandle retursagen. Skriv til os på [email protected].

Ønsker du at købe noget i stedet for de varer, som du returnere til os? Så skal du blot benytte webshoppen til at købe de nye varer, som du ønsker i stedet.

Købt på webshoppen

Hvis du vælger at sende en vare retur er det vigtigt, at du benytter den returformular, du har modtaget sammen med købet. Alternativt kan du kontakte forretningen på [email protected] for at få tilsendt en returformular. Denne skal udfyldes og sendes retur til os sammen med varen. Ellers kan vi ikke behandle retursagen.

Send din returpakke til:
Troelstrup A/S
Sankt Peders Stræde 53
1453 København K
Att: Webshop

 

Ombytning når butikken er midlertidigt lukket

Ønsker du at købe noget andet i stedet for de varer, som du returnerer til os? Så skal du blot benytte webshoppen til at købe de nye varer, som du ønsker i stedet. Følg instrukserne ovenfor for at returnere de varer, som du ikke ønsker at beholde.

 

Webshoppen er åben

På webshoppen forhandles 99% af det samme udvalg som den fysisk butik. Vi anbefaler derfor, at du benytter webshoppen til dine køb indtil vi må åbne den fysisk butik for kundebesøg igen. Leverings- og behandlingstid af ordrer er fuldstændig upåvirket af covid-19 nedlukningen, så du kan roligt lægge din ordre.

 

Fri fragt eller afhent ved butikken

Postforsendelse med fri fragt

Vi giver fri fragt på alle køb på webshoppen – uanset ordrestørrelse.

Afhent ved butikken

Da butikken er tvunget lukket er det desværre ikke lovlig for os at lade dig komme ind i butikken, foretage ombytning eller returnering af varer, sælge nye varer eller på anden vis foretage rådgivning eller ekspedition. Vi må udelukkende udlevere din webordre til dig gennem butikkens bagdør. 

Sørg for at vælge “Afhent i butik” under Forsendelse, når du gennemfører dit køb på webshoppen. Du modtager en mail fra os, når din ordre er klar til afhentning ved butikkens bagindgang på adressen: Sankt Peders Stræde 53, 1453 København K.

Din ordre kan afhentes indenfor kundeservices åbningstider, som du finder nedenfor på denne side. Ring til os på tlf. 3312 1394, når du er ved bagindgangen.

 

Hvornår åbner den fysiske butik igen?

Den fysiske butik er midlertidigt lukket på grund af covid-19 restriktionerne. Vi beslutter desværre ikke selv, hvornår vi må åbne den fysiske butik igen. Vi håber, at det bliver hurtigst muligt i 2021. Så snart vi ved besked melder vi det ud!

  • Ingen varer i indkøbskurven.