E-commerce praktikant søges

Søger du erfaring indenfor e-commerce og interesserer du dig for mode? Så læs videre.

Lidt om os

Vi er et lille, ungt marketing og e-commerce team med god energi, der arbejder hos Troelstrup. Vi søger specifikt en praktikant med interesse og kompetencer indenfor product management. Troelstrup er Københavns største, enkeltstående modebutik og forhandler over 100 internationale brands. Forretningen består af den fysiske butik på 5 etager på Vester Voldgade 5 i København samt webshoppen troelstrup.com.

Vi søger hjælp til product management på vores nystartede webshop, der er i rivende udvikling. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære at fotografere forretningens produkter samt forfatte unikke, beskrivende produkttekster til webshoppen. I forbindelse med dette arbejde vil du også danne dig rig erfaring indenfor projektledelse af e-commerce udvikling, samt den daglige gang med koordinering af marketingsaktiviteter på tværs af den fysiske butik og webshoppen. Du kommer til at have din daglige gang på vores kontor centralt i København i tilstødende lokaler til butikken. 

Såfremt vi bliver glade for at have dig i vores team er det muligt, at du vil blive tilbudt et studiejob efter din praktikperiode. OBS: Vi søger praktikanter – ikke studiemedarbejdere.

Lidt om dig

Du er:

  • Studerende og søger praktikophold af min. 3 måneders varighed
  • Kan formidle dig flydende på dansk – både mundligt og på skrift
  • Har flair for at formidle dig og er fuldt ud i stand til at skrive fejlfrie tekster på dansk
  • Har overordnet teknisk know-how og har haft et kamera i hænderne før
  • Har passion for mode
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med lyssætning samt at tage packshots. Du vil dog komme langt med en god, intuitiv fornemmelse for det. 
  • Herudover er det er en fordel – men ikke et krav – at du er bekendt med WordPress og har forståelse for vedligeholdelse og redigering af content på websites.

Stillingen kan være fuldtid eller deltid og vil indebærer mellem 22-37 timers ugentligt arbejde. Det koordinerer vi i overensstemmelse med praktikkravene fra dit studie. Stillingen er ulønnet.

Sådan søger du stillingen

Send din ansøgning samt CV til Cathrine Frederiksen på [email protected].

Husk at inkludere information om, hvornår din praktikperiode starter og slutter.

Vi glæder os til at høre fra dig!