Elev hos Troelstrup

Bemærk venligst:
Grundet Corona-krisen rekrutterer Troelstrup ikke på nuværende tidspunkt.

Vi er meget interesserede i at være med til at støbe fremtidens bedste branchefolk. Derfor tilbyder vi en spændende elevuddannelse med målrettet oplæring, som åbner et væld af døre indenfor modebranchen. Hos Troelstrup kan du både blive butikselev og elev indenfor digital handel. Lær mere omkring de to typer elevpladser her og søg din elevplads i dag!

Butikselev

Se filmen nedenfor og hør hvad tidligere elever siger om deres forløb hos Troelstrup. Få også elevernes og ledelsens gode råde til, hvad der skal til for at få en elev stilling hos Troelstrup.

Som butikselev bliver du en del af teamet, der står for den daglige håndtering og servicering af kunderne i butikken. I tillæg vil du få kendskab til den praktiske håndtering af ordrer fra butikkens webshop, og dermed også blive klogere på de fordele, udfordringer, forskelle og ligheder, der kan være med

SEND OS DIN ANSØGNING I DAG
For at blive vores nye kollega forventes det som minimum at du:

  • Er udadvendt, imødekommende og smilende
  • Er ansvarsfuld og initiativrig
  • Har stor passion for modebranchen
  • Yder et ekstremt højt serviceniveau
  • Har en ren straffeattest

Hvis du har lyst til at arbejde med modebranchens ypperste brands og tøj af højeste kvalitet i Danmarks største specialforretning, så send os en ansøgning med en kort beskrivelse af dine kvalifikationer samt et CV og et vellignende foto.

Send din ansøgning til butikschef Hans Peder Lange og skriv “Butikselev ansøgning” i emnefeltet.

E-commerce elev

Næste ledige elevplads indenfor e-commerce er med start i efteråret 2020. 

I kontrast til Troelstrups fysiske butik, der har eksisteret siden 1908, blev Troelstrups webshop startet i 2017. Til trods for den relativt unge alder rummer Troelstrups webshop allerede 99% af alle produkter, som kunderne finder på hylderne på de 4 etager i den fysiske butik. Webshoppen håndteres af et lille e-commerce team samt med hjælp fra butikken, der primært håndterer de daglige webordrer.

Som e-commerce elev bliver du en del af teamet, der står for at holde Troelstrups webshop up to date med de seneste produkter og ajourføring af platformens indhold. Du vil få rig indsigt i hvad det kræver at drive en webshop fra produkterne kommer indad døren i den fysiske butik til de bliver solgt på webshoppen.

I tillæg vil du tilegne dig meget viden omkring forskelle og ligheder mellem det at drive en fysisk butik og en webshop, idet Troelstrups e-commerce afdeling er placeret i lokaler lige ved siden af den fysiske butik. Vi arbejder dermed tæt sammen med vores kollegaer i butikken og er ligeledes tæt på selve produkterne og kunderne. I takt med dit forløb i e-commerce afdelingen vil du ligeledes opnå forståelse for det tætte samspil der eksisterer mellem e-commerce og marketingsafdelingen, i og med at webshoppen er en essentiel markedsføringskanal for virksomheden.

Du vil også stifte bekendtskab med den praktiske håndtering af ordrer og kundekontakt, men dit primære fokus bliver på selve webshoppens content og product management.

For at blive vores nye kollega forventes det som minimum at du:

  • Har stor interesse for webshops både på overordnet niveau og mht. lavpraktisk håndtering
  • Kan lide at kommunikerer på skrift og kan formidle dig flydende og fejlfrit på dansk
  • Er en udadvendt, imødekommende og smilende teamplayer
  • Er ansvarsfuld, initiativrig og opsøgende hvis du har spørgsmål
  • Har en ren straffeattest

Hvis dette har fanget din interesse så send os en ansøgning med en kort beskrivelse af dine kvalifikationer samt et CV og et vellignende foto. Vi gør opmærksom på, at næste ledige elevplads indenfor e-commerce er med start i efteråret 2020. 

Send din ansøgning til CMO Cathrine Frederiksen og skriv “E-commerce elevansøgning” i emnefeltet.