Shop the Look

The Outerwear Destination

Fra sømandslook til arktisk eventyrer. Vi stiller skarpt på en hjørnesten i den maskuline garderobe: Overtøjet. Med den nyåbnede afdeling “The Outerwear Destination” præsenterer butikken ikke mindre end 20 af de mest ikoniske outerwear brands til mænd. Bliv inspireret her og kom stilfuldt gennem vinterhalvåret.

Featured brands:
NN07, Norse Projects, Sorel, Clarks, Canada Goose, Nudie Jeans, Gloverall, Moorer, Mason’s, Belstaff, Hestra, Chevignon, Levi’s, Hugo Boss, Pullover, UBR, Duno, Barbour & William Lockie.

AW19 Outerwear Destination Duffelcoat

Dufflecoat

Dufflecoaten er en vaskeægte klassiker, der oprindeligt blev designet til den britiske flåde. Frakkens brugsformål har haft afgørende indflydelse på designet, hvilket bl.a. ses på de karakteristiske knapper, der er designet således, at frakken kan åbnes og lukkes med store luffer. Ydermere er hættens størrelse og form designet specifikt til, at den passer over en officers kasket.

Beige Morris duffle coat fra Gloverall

Dufflecoat Gloverall 3800,-
Shop nu

Norse projects anton skjorte mulberry red ps20

Skjorte Norse Projects 800,-
Shop nu

Knut strik light khaki fra NN07 ss20

Strik NN07 900,-
Shop nu

Chinos NN07 1000,-
Shop nu

Reefer jakke

Reefer, pea coat, sømandsjakke – kært barn har mange navne. En af de oprindelige designs af reefer jakken kommer fra det britiske brand Gloverall, som ligeledes har skabt den ikoniske dufflecoat. I dag fortolkes det oprindelige reefer design af utallige internationale, eksklusive modehuse som f.eks. Moorer. En af fordelene ved en reefer jakke ligger i dens dobbeltradede design. Denne lukning gør nemlig, at jakken har et ekstra isolerende lag foran, når den er lukket, hvilket gør den endnu mere varm.

Navy Bolgi frakke fra MooRER

Reefer Moorer 10300,-
Shop nu

Orange Milano Pleat bukser fra Masons

Fløjlsbukser Mason’s 1300,-
Shop nu

Grå cashmere handske fra William Lockie

Handsker William Lockie 500,-
Shop nu

Black Atlis Axe støvle fra Sorel

Støvler Sorel 1500,-
Shop nu

Aw19 Outerwear Destination Reefer
Aw19 The Outerwear Destination Oilskinjakke

Oilskinsjakke

Oilskinsjakken er endnu en klassiker, som har en lang historie bag sig. De mest kendte brands bag oilskinsdesigns er de to britiske brands Barbour og Belstaff. Den største forskel på de to navne er deres designsmæssige tilgang. Barbour er særligt kendte for deres “heritage”-designs, der udspringer af det bristiske landliv og har et jagt-inspireret udtryk. Belstaffs designs bærer derimod i højere grad præg af urban inspiration og særligt motorcykel sport, hvilket er med til at give jakkerne et råt udtryk.

Brun Tourmaster oilskinsjakke fra Belstaff

Oilskinsjakke Belstaff 4800,-
Shop nu

Grå Milano bukser fra Masons

Chinos Mason’s 1400,-
Shop nu

Grøn vest fra Belstaff

Vest Belstaff 1800,-
Shop nu

Hestra handske granvik wool i gul aw19

Skindhandsker Hestra 900,-
Shop nu

Dunvest

Dunvesten er perfekt til overgangsperioder og særlig god i kombination med en kraftig strik eller skjorte. Vesten fra det franske brand Chevignon er en særlig god investering, da det faktisk er en dunjakke, hvis ærmer kan lynes af. Det giver dig mulighed for at få glæde af overtøjet helt fra kølige sensommer aftener til vinter. Vi ser i stigende grad, at dunveste og quiltede veste anvendes i den maskuline garderobe – også i kombination med formelle elementer såsom jakkesæt.

navy tog's dunjakke fra chevignon

Dunjakke Chevignon 3200,-
Shop nu

sort lf tech cap fra lefix

Kasket Le Fix 300,-
Shop nu

Brun Edgar jakke fra NN07

Edgar Overshirt NN07 1600,-
Shop nu

khaki aros slim light stretch chinos fra norse projects

Chinos Norse Projects 1000,-
Shop nu

AW19 The Outerwear Destination Dunvest
AW19 The Outerwear Destination Dunjakke

Dunjakke

Den korte dunjakke er et basis element i enhver garderobe, og giver et sporty look. Vi ser for øjeblikket en tendens til at mere fyldige designs bliver populære, mens letvægtsdun, der er yderst komfortabelt og let at hav på, stadig dominerer modebilledet. Den korte dunjakke fås i utallige designs fra brands såsom canadiske Canada Goose. I tillæg er der flere nyere navne på modescenen, som bringer varianter på markedet uden dun f.eks. italienske Save the Duck.

Dunjakke ilodge hoddy i grå fra Canada Goose

Dunjakke Canada Goose 4300,-
Shop nu

Blå jeans fra Levi's

Jeans Levi’s 1050,-
Shop nu

Rød skjorte fra Nudie Jeans

Skjorte Nudie Jeans 800,-
Shop nu

Beeswax Desert Boot fra Clarks

Desert boot Clarks 1100,-
Shop nu

Uldfrakke

Den klassiske uldfrakke er ligeledes et key item i den maskuline garderobe – særligt på disse kølige breddegrader. Frakken er altid et stilsikkert valg og kan, alt efter styling, benyttes til både formelle og uformelle anledninger. Mange uldfrakker er ydermere designet således, at de nemt kan tilpasses både til job og skovtur. En såkaldt “bib” er en vest, der syes ind i frakken og dermed tilfører designet et ekstra isolerende lag og giver et casual udtryk. Ofte kan en sådan bib lynes af, således at frakkens look bliver mere traditionelt og minimalistisk og mindre sporty. Dette giver det perfekte udtryk til f.eks. at blive kombineret med et jakkesæt.

Grå Nadim frakke far Hugo Boss

Uldfrakke Hugo Boss 4000,-
Shop nu

Grå Amalfi bukser fra Masons

Bukser Mason’s 1500,-
Shop nu

norse projects sweatshirt cagn zip i grøn

Hættetrøje Norse Projects 1200,-
Shop nu

Tom Rusborg tørklæde schal1 i silver aw19

Tørklæde Tom Rusborg 700,-
Shop nu

AW19 The Outerwear Destination Uldfrakke
AW19 The Outerwear Destination Funktionsjakke

Funktionsjakke

En “funktionsjakke” er en finurlig betegnelse, og hvad menes der egentlig med den? En funktionsjakke er en jakke eller frakke, hvis design i høj grad bærer præg af praktiske og funktionelle egenskaber – heraf navnet. F.eks. er funktionsjakker altid vandtætte, vindtætte og åndbare. Funktionsjakker er hyppigst designet af kunstmaterialer, der har tekniske egenskaber, hvilket gør overtøjet varmeregulerende. Dette medfører bl.a. at en funktionsjakke er et godt valg af overtøj, hvis din frakke skal benyttes til situationer, hvor du veksler mellem at være meget varm og meget kold. Det klassiske eksempel er, hvis man både skal kunne bruge frakken til at cykle i, men også på kolde dage, hvor man venter på bussen.

navy thunder dunjakke fra ubr

Funktionsjakke UBR 6400,-
Shop nu

Grøn tørklæde fra NN07

Tørklæde NN07 600,-
Shop nu

Strik Tom Rusborg 1600,-
Shop nu

Brune Andrew handsker fra Hestra

Handsker Hestra 700,-
Shop nu

Parka

Hvis du søger en frakke med det simple formål at holde varmen, når det er rigtig, rigtig koldt, så er det ubestridt en parka, som du skal gå efter. Længden på en parka er typisk til midt på lårene. Herudover er denne type frakke kendetegnet ved at have en hætte. Nogle designs har pelskrave, hvilket ikke blot er pynt men har til formål at skærme for vind og sne, når du har hætten på. Parkaer produceres oftest i robuste og slidstærke materialer, men designs med uldent yderstof ses i stigende grad og kan give frakken yderligere varmeisolerende egenskaber. Canadiske brands såsom Woolrich og Canada Goose er særligt kendte for deres parka designs, men italienske Duno kan i den grad give de nordamerikanske brands kamp til stregen.

Dunfrakke Riding i sort fra Duno

Parka Duno 5200,-
Shop nu

Wine uld tørklæde far Barbour

Tørklæde Barbour 300,-
Shop nu

Norse projects sigfred strik oatmeal ps20

Strik Norse Projects 900,-
Shop nu

grøn aros slim light stretch chinos fra norse projects

Chinos Norse Projects 1000,-
Shop nu

AW19 The Outerwear Destination Parka

Shop outerwear online

Troelstrup Exclusive

Tilmeld dig vores kundeklub, så modtager du vores nyhedsbrev og shopper med flere fordele

Tilmeld

Troelstrup Exclusive

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev og bliv inviteret til eksklusive events

Tilmeld