Oprettelse af brugerprofil / Troelstrup Exclusive medlemskab

Når du handler på troelstrup.com kan du vælge at gennemføre betaling som gæst eller som bruger. Vælger du sidstnævnte bliver du medlem af Troelstrups loyalitetsklub Exclusive.

Hvis du opretter en brugerprofil ved online handel vil vi via en krypteret og sikker forbindelse gemme dine leverings- og betalingsoplysninger til næste gang du handler. Vi gemmer også data omkring din online færden, købshistorik på troelstrup.com og i vores fysiske forretning. Således kan vi skræddersy din oplevelse ved dit næste besøg i vores fysiske forretning og på vores online shop.

Med en brugerprofil vil du desuden have adgang til din købshistorik og kvitteringer online, hvis der skulle opstå behov for disse i forbindelse med reklamation og retur.

Du kan også blive medlem af Troelstrup Exclusive uden at handle online, men blot ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, oprette en bruger på troelstrup.com eller blive tilmeldt i den fysiske butik.

For at blive Exclusive medlem skal vi som minimum bruge din mailadresse, telefonnummer samt for- og efternavn. Dette er med det formål, at vi kan finde dig i vores database. Du er ikke forpligtiget til at modtage e-mails eller kommunikation via telefon og kan til hver en tid afmelde nyhedsbreve etc.

Persondatapolitik

Når du er Exclusive medlem indsamler vi personoplysninger omkring dig via vores website og/eller i vores fysiske forretning. Det sker altid ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, og vi gør det kun i det omfang, at det kan bidrage til en skræddersyet kundeoplevelse for dig.

Personalet hos Troelstrup har adgang til de oplysninger, der registreres om dig, for at kunne give dig den bedste oplevelse, når du besøger butikken eller webshoppen og ved øvrig korrespondance og kommunikation med dig.

Oplysninger videregives eller sælges aldrig til tredjepart.

Som registreret bruger hos Troelstrup har du altid ret til at gøre indsigelse imod registreringen. I henhold til Persondataloven har du også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Ønsker du at vide hvad vi har registreret om dig kan du rette henvendelse til [email protected].

Læs vores fulde persondatapolitik her.

  • Ingen varer i indkøbskurven.