Servicemeddelelse

Denne side er opdateret 24. marts kl. 16.55.

Webshoppen er åben

Selvom vores fysiske butik er midlertidigt lukket, kan du stadig shoppe på troelstrup.com, hvor vi døgnet rundt tager imod ordrer.

Kontakt kundeservice
mandag-fredag kl. 10-16

Vi gør stadig vores ypperste for at stille vores ekspertise til rådighed på alle leder og kanter. Send os en e-mail, ring til webshoppen eller skriv os en besked på Instagram eller Facebook.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Ring til os:
33 12 13 94
Send os en mail:
[email protected]
Fang os på Instagram:
@troelstrupcph
… eller på Facebook!

Fri fragt på alle ordrer

Dine pakker bliver leveret sikkert til døren af PostNord og fragten er på vores regning uanset din ordres størrelse.

Brev fra butikschefen

Virtuel butik, samme service

De fleste af vores kunder kender Troelstrup for den fysiske butik, og den service, som man får, når man træder ind gennem døren. Disse dage er den fysiske butik midlertidigt lukket, men vi gør stadig vores ypperste for at servicen er på samme høje niveau.

Sammen med et par kollegaer holder jeg skansen i butikken, hvor jeg som altid hjælper kunder med at finde lige præcis det, som de søger. Disse dage foregår det blot over webshoppen.

Det er ikke alle, der er vant til at shoppe online. Det er heller ikke alle, der bryder sig om det. Mange foretrækker netop at besøge Troelstrup, fordi de ved, at her er der nogle eksperter, som finder lige netop dét, de skal bruge for dem.

Derfor er det vigtigt for mig, at vores kunder trygt kan ringe til mine kollegaer og jeg, så vi kan vejlede dem med samme sikre hånd, som de er vant til at blive taget imod af i butikken.

Jeg glæder mig til at byde velkommen i butikken igen, men indtil da glæder jeg mig over at kunne hjælpe over telefonen, på e-mail eller på sociale medier.

Hans Peder Lange
Butikschef hos Troelstrup

Troelstrup Exclusive

Tilmeld dig vores kundeklub og modtage nyhedsbreve med invitationer til særarrangementer, gode tilbud og meget mere.

Tilmeld

Troelstrup Exclusive

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev og bliv inviteret til eksklusive events

Tilmeld