Bare rolig – I skal nok nå det

Er I kommet bagud med bryllupsplanlægningen? Vi sørger for at tøjet til gommen i hvert fald ikke bliver en stressfaktor.

Ready-to-wear

Ready-to-wear er en betegnelse for tøj, som er færdigsyet og klar til brug lige så snart, man har købt det. Troelstrup er Danmarks største forhandler af ready-to-wear smokings og jakkesæt fra husets brands Canali, Hugo Boss, Eduard Dressler, Oscar Jacobson, Tiger of Sweden og Wilworst. Det betyder ganske enkelt, at vi nok skal finde den rette løsning til jeres bryllup – selvom I er i tidspres.

Altid 117 størrelser på lager

Mange er bekymrede om, hvorvidt de kan finde tøj, der sidder præcis, som det skal uden skræddertilpasninger eller custom made processer. Bare rolig: Det kan godt lade sig gøre. Troelstrup har jakkesæt og smokings i 117 størrelser på tværs af hele 3 længder. Det betyder, at uanset om gommen har længere arme end gennemsnittet og/eller kortere ben, så finder vi også det rigtige sæt tøj til jeres bryllup – uden at det skal syes fra bunden af.

 

Bliv inspireret her og kontakt os så finder vi ud af det sammen – det gør vi altid.

Hans Peder Lange
Butikschef

Book en aftale

Hvis du søger tøj til bryllup anbefaler vi afgjort, at du kontakter os med henblik på at aftale en tid, hvor du kan besøge vores fysiske butik og bliv vejledt.

Du er altid velkommen til at kigge spontant forbi butikken, men ønsker du, at vi har god tid til at vejlede dig og introducere alle mulighederne, så er det afgjort bedst, at vi finder en tid i kalenderen til dig.

Troelstrup Exclusive

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med nye produkter og du kommer først til de gode tilbud.

Tilmeld

Troelstrup Exclusive

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev og bliv inviteret til eksklusive events

Tilmeld