Custom Made Smoking

Troelstrup er ikke bare en tøjbutik til mænd med en bred vifte af mærker og produkter. Butikken er Københavns destination nummer ét og kan også tilbyde en særlig ekspertise indenfor Custom Made jakkesæt, smokings, skjorter og meget mere. I denne guide kan du blive inspireret af alle de mange muligheder der er, når du får lavet din smoking hos Custom Made by Troelstrup.

Grøn Velour

Den flaskegrønne smokingjakke i velour er et klassisk old school valg, der trækker referencer tilbage til 1800-tallets såkaldte rygejakker. Looket bliver dog moderne og nutidigt med den grønne farve, som man ser meget af i sæsonenes kollektioner. Sæt en sort rullekrave eller en t-shirt og jeans til jakken for et mere afslappet look eller kombiner den med skjorte og butterfly for et mere klassisk og formelt outfit.

Custom made tuxedos look 1
Lak loafer detalje
Sort Cherwell rullekrave fra John Medley

Rullekrave John Smedley 1800,-
Shop nu

Lak loafers Moreschi 3300,-
Shop nu

Velourjakke detalje

Casual Smoking

Denne smukke smokingjakke med peak lapel kombinerer en klassisk silhuet med en opsigtsvækkende dyb lilla farve. Jakken har gennemførte sorte detaljer på knaplukningen og de paspolerede lommer, der matcher det sorte revers. Kombiner den med en frisk hvid t-shirt og nye hvide sneakers for et mere casual look eller brug den til mere formelle lejligheder med en smokingskjorte og klassiske laksko.   

custom made tuxedos look 2
Sneaker detalje

T-shirt Norse Projects 400,-
Shop nu

Hvide sneakers fra Common Projects

Sneakers Common Projects 2800,-
Shop nu

Midnatsblå

I dette look får du indbegrebet af en klassisk og stilfuld smoking. Den dybe, mørkeblå farve passer perfekt til alle anledninger, men giver dig lige den ekstra kant. Smokingen er skåret i en italiensk inspireret slank facon med en silkebesat sjalskrave. Bær den efter bogen med et skærf eller tilsæt en matchende vest, der på smukkeste vis fremviser jakkens prikkede inderfoer.

Custom Made look 6
custom made inderfoer
Navy Wien sløjfe butterfly fra Ascot

Butterfly Ascot 400,-
Shop nu

Manchetknapper Tateossian  fra 1500,-
Shop nu

Royal Fløjl

Smokingjakken i fløjl har et klassisk udtryk med peak lapel og detaljer i sort silke, men skiller sig ud med sin smukke mørkegrønne farve. Det engelske ord Corduroy, er betegnelsen for fløjl og kommer fra det franske “corde du roi”, der betyder stof til kongen. Med sit specielle udtryk kan den dresses både op og ned og bruges ved både formelle lejligheder og mere casual events. Med skinnende lak loafers og en hvid smokingskjorte bliver udtrykket italiensk og flamboyant – måske et perfekt sæt til nytårsaften?

look1
custom made velvet jakke

Seler Albert Thurston fra 700,-
Shop nu

Smokingbukser fra1500,-
Shop nu

custom made seler

Smoking med et twist

Når du skal klæde dig på til de helt særlige begivenheder, går du ikke galt i byen med dette mørkegrå three piece. Den lækre italienske metervare i uld og mohair har et let shine, der gør smokingen ekstra eksklusiv og understreger, at der er kælet for detaljerne. Den sorte sjalskrave matcher detaljerne på jakke og vest samt den sorte silkegalon på bukserne. Understreg den stilfulde påklædning med klassiske laksko, et par velvalgte manchetknapper og en hvid silkepochette.

custom made tuxedos look 4
Hvid smokingskjorte fra Eton

Smokingskjorte Eton 1400,-
Shop nu

Laksko Moreschi 3300,-
Shop nu

Custom Made priser

Jakkesæt fra 5500,-
Smoking fra 6500,-
Three piece (habit med vest) fra 7500,-
Jakke fra 4200,-
Vest fra 2000,-
Bukser fra 1900,-
Skjorte fra 1150,-

Har du spørgsmål eller vil du bestille tid til at designe din helt egen smoking?

Kontakt os her

  • Ingen varer i indkøbskurven.