4 etager med mode

Troelstrup er Københavns største, enkeltstående modeforretning og har 4 etager med mode i højeste kvalitet til mænd. Forretningen forhandler en lang række brands, der alle er anerkendte på den internationale modescene for deres kvalitetsbevidsthed, håndværk og stilfulde design.

Troelstrup består i dag af butikken på 4 etager på Vester Voldgade 5 i København samt webshoppen troelstrup.com

Troelstrups ledelse er Claus Frederiksen (Owner & CEO), som overtog Troelstrup i 2008. Forretningen drives som familieforetagende sammen med døtrene Anne-Sofie Frederiksen (GMM) og Cathrine Frederiksen (CMO).

Missionen for forretningen er at udbyde modeverdens bedste produkter til mænd ledsaget af branchens højeste niveau indenfor service og ekspertise. Troelstrup er således en specialistforretning indenfor mode, og ønsker ikke at tilbyde alt, men rettere det bedste.

Forretningens grundlægger, Christian Troelstrup, udtalte en gang: “Vi køber overhovedet ikke dårlige varer. Så er det ligegyldigt hvor billigt sådanne varer kan købes. Uanset prisen så vil en dårlig vare altid blive for dyr for vore kunder.”

Ånden bag disse ord er til stadighed fundamentet for Troelstrup i dag. Vi ønsker kun at forhandle kvalitetsprodukter og give kvalitetsoplevelser.

Medlem af IMG – The World’s Finest Apparel Retailers

Siden 2011 har familien Frederiksen og Troelstrup været medlemmer af IMG (International Menswear Group), der er en eksklusiv, international sammenslutning af familieejede modevirksomheder, som forhandler verdens bedste og mest stilfulde beklædning til mænd. Organisationen optager kun ét medlem fra hvert land ud fra kriterier omkring forretningens størrelse, udvalg, omdømme og visionære karakter. Troelstrup repræsenterer altså Danmark i sammenslutningen af verdens bedste forhandlere af mode.

Hvert år deltager familien Frederiksen samt udvalgte, ledende medarbejdere i den årlige IMG konference, som medlemmerne skiftes til at være værtsland for. Troelstrup var sidst værter for konferencen i 2016.

Mode til mænd i alle størrelser

En del af Troelstrups udvalg er Big & Tall men’s wear, hvor der forhandles mode til mænd i størrelse 3XL+. Her bliver der hverken gået på kompromis med kvalitet eller stilfuldhed, og styles fra f.eks. Ralph Lauren, Lacoste, Hugo Boss og Paul & Shark udgør derfor en essentiel del af udvalget.

Shopping 24/7

Siden marts 2017 har du kunnet shoppe online hos Troelstrup. Webshoppen rummer størsteparten af produkterne, der forhandles i den fysiske butik på Vester Voldgade i København. På troelstrup.com kan du også vælge af shoppe via ‘Click & Collect’, hvor du køber på nettet og afhenter dine produkter i den fysiske butik.

  • Ingen varer i indkøbskurven.