Troelstrup A/S

5 etager med mode

Troelstrup er Københavns største, enkeltstående modeforretning, og har 5 etager med mode i højeste kvalitet til mænd. Forretningen forhandler en lang række brands, der alle er anerkendte på den internationale modescene for deres kvalitetsbevidsthed, håndværk og stilfulde design.

Troelstrup består i dag af butikken på 5 etager på Vester Voldgade 5 i København samt webshoppen troelstrup.com

Troelstrups ledelse er Claus Frederiksen (Owner & CEO), som overtog Troelstrup i 2008. Forretningen drives som familieforetagende sammen med døtrene Anne-Sofie Frederiksen (Buyer) og Cathrine Frederiksen (Communications Manager).

Missionen for forretningen er at udbyde modeverdens bedste produkter til mænd ledsaget af branchens højeste niveau indenfor service og ekspertise. Troelstrup er således en specialistforretning indenfor mode, og ønsker ikke at tilbyde alt men rettere det bedste.

Forretningens grundlægger, Christian Troelstrup, udtalte en gang: “Vi køber overhovedet ikke dårlige varer. Så er det ligegyldigt hvor billigt sådanne varer kan købes. Uanset prisen så vil en dårlig vare altid blive for dyr for vore kunder.”

Ånden bag disse ord er til stadighed fundamentet for Troelstrup i dag. Vi ønsker kun at forhandle kvalitetsprodukter og give kvalitetsoplevelser.

Troelstrups indehaver og CEO Claus Frederiksen

Medlem af IMG – The World’s Finest Apparel Retailers

Siden 2011 har familien Frederiksen og Troelstrup været medlemmer af IMG (International Menswear Group), der er en eksklusiv, international sammenslutning af familieejede modevirksomheder, som forhandler verdens bedste og mest stilfulde beklædning til mænd. Organisationen optager kun ét medlem fra hvert land ud fra kriterier omkring forretningens størrelse, udvalg, omdømme og visionære karakter. Troelstrup repræsenterer altså Danmark i sammenslutningen af verdens bedste forhandlere af mode.

Hvert år deltager familien Frederiksen samt udvalgte, ledende medarbejdere i den årlige IMG konference, som medlemmerne skiftes til at være værtsland for. Troelstrup var sidst værter for konferencen i 2016.

Mode til mænd i alle størrelser

Troelstrup byder på 5 etager med mode. Heraf er en hel etage (3. sal) eksklusivt til Big & Tall men’s wear, hvor der forhandles mode til mænd i størrelse 3XL+. I denne afdeling gås der hverken på kompromis med kvalitet eller stilfuldhed og det er et præmis for afdelingen at den skal udbyde samme eksklusive kvalitetsprodukter i store størrelser som husets øvrige etager har i regulære størrelser. Internationale premium brands som f.eks. Ralph Lauren, Lacoste, Hugo Boss og Paul & Shark udgør derfor en essentiel del af udvalget.

Shopping 24/7

Siden marts 2017 har du kunnet shoppe online hos Troelstrup. Webshoppen har et udvalg af produkterne, der forhandles i den fysiske butik på Vester Voldgade i København. Gradvist vil mere og mere af udvalget fra den fysiske butik være tilgængeligt på webshoppen.