Designmuligheder

Hvad er et revers egentlig?

Reverset på en jakke er i bund og grund forsættelsen af kraven og er en af de ting, der kan påvirke jakkens fremtoning mest. Der findes tre forskellige revers-typer, som på hver sin måde indikerer hvilke formål og anledninger jakken kan bruges til.

Læs mere

Farvevalg

Du skal måske til at købe dit første eller dit næste jakkesæt, men er i tvivl om hvilken farve der vil passe til anledningen, og hvordan man egentlig styler det lidt anderledes og modige sæt. Vi har her samlet nogle af vores favoritter og håber det kan give dig inspiration til valget af dit nye jakkesæt.

Læs mere

Custom Made skjorter

En skjorte er ikke bare en skjorte. Der er et utal af muligheder, når det kommer til design og valg af detaljer. Vi har her samlet de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig, når du vælger at få lavet dine skjorter custom made.

Læs mere

Enkeltradet eller dobbeltradet?

Er du i tvivl om du skal vælge en enkeltradet eller dobbeltradet jakke, hvilken anledning den passer bedst til, og hvad forskellen egentlig er? Så har vi herunder skrevet lidt om de to forskellige lukninger.

Læs mere

Customize dit favoritbrand

Custom Made muligheder, og deres proces lever op til vores standard, tilbyder vi med glæde deres Custom Made (MTO/MTM) løsninger.

Læs mere

Monogrammer

Når du vælger at designe dit eget look fra Custom Made by Troelstrup anbefaler vi altid, at du benytter lejligheden til at få broderet monogram på dit helt personlige design.

Læs mere

Praktiske informationer

Hvad koster det?

Målsyning behøver ikke nødvendigvis være voldsomt dyrt. Tøjet skal dog hele vejen igennem en unik produktion, og det vil derfor ofte være mere omkostningsfuldt end at købe færdigsyet tøj. Priserne varierer alt efter valget af materialer og detaljegrad.

Se priser her

Bestil tid

Du er altid velkommen til at kigge spontant forbi butikken, men ønsker du, at vi har god tid til at vejlede og introducere alle mulighederne, så er det afgjort bedst, at vi finder en tid i kalenderen til dig.

Bestil tid her

Hvorfor vælge Custom Made?

Hvorfor vælge at få lavet et sæt tøj custom made, når man allerede kan vælge mellem alle de bedste brands samlet ét sted? Sammen med vores butikschef Hans Peder Lange, har vi samlet de gode argumenter – og ulemperne ved at vælge custom made – for dig her.

Læs mere

  • Ingen varer i indkøbskurven.