Denne side er opdateret den 21. november 2022

Oprettelse af brugerprofil / Troelstrup Exclusive medlemskab

Når du handler på troelstrup.com kan du vælge at gennemføre betaling som gæst eller som bruger. Vælger du sidstnævnte bliver du medlem af Troelstrups loyalitetsklub “Troelstrup Exclusive”.

Hvis du opretter en brugerprofil ved onlinehandel vil vi via en krypteret og sikker forbindelse gemme dine leverings- og faktureringsoplysninger til næste gang du handler. Vi gemmer også data omkring din online færden på troelstrup.com og købshistorik på webshoppen.

Med en brugerprofil har du adgang til din købshistorik og kvitteringer på din brugerprofil, hvis der skulle opstå behov for disse i forbindelse med reklamation og retur. Alle købsbilag opbevares i overenstemmelse med regnskabslovgivningen, og slettes efter 5 år + virksomhedens indeværende regnskabsår.

Du kan også blive medlem af Troelstrup Exclusive uden at handle online, men blot ved at tilmelde dig vores nyhedsmails her eller oprette en bruger på troelstrup.com her.

For at blive Troelstrup Exclusive medlem skal vi som minimum bruge din mailadresse. Du afgiver særskilte samtykker til om vi må sende dig e-mails, og kan til hver en tid afmelde nyhedsmails, samt ændre eller tilbagekalde dit samtykke.

Persondatapolitik

Læs virksomhedens persondatapolitik her.

  • Ingen varer i indkøbskurven.