Denne side er opdateret d. 21. november 2022

Hvor lang er leveringstiden?

Når du bestiller på vores webshop, bestræber vi os på at sende din vare afsted inden for 24 timer. Dertil skal du lægge PostNords leveringstid. Den er normalt 1-3 hverdage, men kan variere. Bestiller du i en weekend eller på en helligdag afsender vi din vare på den førstkommende hverdag. Du kan dog altid følge din pakke via tracking-nummeret i din ordrebekræftelsesmail.

Hvad koster fragten?

Vi tager en fast fragtpris på 55 kr., når du bestiller på vores webshop. Du kan også vælge at spare fragtprisen ved at afhente din bestilling i vores butik i Vester Voldgade 5, 1552 København V. indenfor butikkens åbningstid.

Sender i til andre lande end Danmark?

Nej. Troelstrups webshop sender kun ordrer til danske adresser – på nær Færøerne og Grønland.

Er du bosat i udlandet så kontakt os, så finder vi ud af, om vi kan lave en postordre til dig. Dog afhænger det bl.a. af momsreglerne i det land, hvor du har adresse.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Læs omkring returnering på vores side Bytte- & returrret.

Hvornår bliver pengene sat ind på mit kort efter jeg har returneret en vare?

Ved tilbagebetaling kan der gå op til 5-7 bankdage fra retur-transaktionen er gennemført til pengene bliver sat ind på dit kort.

Kan jeg betale med Forbrugsforeningskort?

I butikken kan du betale med Forbrugsforeningskort, men ikke på webshoppen. Vil du benytte Forbrugsforeningskortet til betaling, skal du derfor handle i den fysiske butik.

Hvor kan jeg bruge mit gavekort til Troelstrup?

Hvis dit gavekort er et print-selv gavekort, købt på webshoppen, kan dette kun bruges på webshoppen. Dette fremgår også på selve gavekortet.
Fra d. 21. november 2022 kan du ikke længere købe online gavekort til troelstrup.com. Onlinegavekort købt før d. 21. november 2022 kan naturligvis fortsat anvedes på troelstrup.com

Hvis dit gavekort er købt i vores fysiske butik kan dit gavekort kun bruges i butikken på Vester Voldgade 5.

Anvend gavekort på webshoppen

Se vores guide Sådan bruger du din rabatkode. Det er nemlig samme fremgangsmetode som ved indløsning af onlinegavekort.

Hvis du ikke har brugt det fulde beløb af gavekortet, kan du benytte samme kode igen indtil gavekortet er brugt op.

Anvend en rabatkode til webshoppen

Se vores guide Sådan bruger du din rabatkode.

Glemt adgangskode til brugerprofil?

Har du glemt koden til din brugerprofil, så kan du bestille en ny ved at klikke på bruger-ikonet øverst i højre hjørne på vores hjemmeside. Herefter klikker du på “Glemt adgangskode?” i feltet “Adgangskode”. Indtast din mail eller dit brugernavn, så modtager du instrukser på den e-mail som brugeren er oprettet med.

  • Ingen varer i indkøbskurven.