Custom Made trendguide

Pitti Uomo

 

Søger man inspiration til et unikt Custom Made look er Pitti Uomo et godt sted at vende blikket.

Pitti Uomo i Firenze er verdens største messe for herremode og finder sted 2 gange årligt i en klynge af kæmpemæssige haller spækket med al verdens modebrands, der viser deres kollektioner frem for indkøbere, der rejser dertil fra alle verdens hjørner.

Pitti Uomo Plaza er pladsen inde på modemessen og er særligt kendt for at være stedet, hvor man bliver set. Stribevis af såkaldte dandies (læs: velklædte mænd)  står på rad og række og poserer i håbet om at blive fanget af street fotograferne. Og den ene er mere farverigt klædt på end den anden. Nogle er pyntet til ukendelighed og kan bedst sammenlignes med påfugle eller fastelavnsris, mens andre har en mere underspillet tilgang til mode. Vi har samlet en række eksempler på dandy-looks, som vi mener er en god inspirationskilde til et unikt suit-look.

 

Pitti UomoCasual og farverig. Enten med jakke og uden slips – eller med slips og uden jakke. Og så er vi særligt begejstrede for de blå bukser i midten med overcheck (læs: diskret tern).

Pitti UomoSneaker styling. Et casual valg af sko giver en god kontrast til dit suitlook – særligt hvis du har en dobbeltradet jakke på, der i sig selv giver et meget stringent og maskulint look.

Pitti UomoJordtoner. To vellykkede eksempler på looks, der holdes indenfor et begrænset spænd af nuancer – fra top til tå.

Pitti UomoSommersuits og loafers. Sandfarvede jakkesæt kombineret med lyseblå skjorter – og selvfølgelig solbriller for et fuldendt sommerlook.

Sandfarvet silkejakke i casual design med påsatte lommer. Stylet med hvide chinos, pastelfarvet tilbehør og kontrastfulde sko med matchende taske. Panama-hatten og Italian socks (læs: ingen sokker) fuldender det afslappede udtryk.

Pitti UomoFarverig. Rød jakke i hørlook kombineret med tilbehør, hvor den røde farve går igen for et helstøbt look. Stylet med chambray skjorte med cut away krave for et skarpt men afslappet finish.

Pitti UomoBlåt suit i hørlook. Læg mærke til jakkens spidsrevers, der tilfører det ellers underspillede look lidt avanceret kant. Converse og polo shirt holdt i de blå nuancer samler looket og går godt til de stumpede bukser med opslag.

Pitti UomoEnkelt og elegant. Et velsiddende navy look i casual styling med polo-shirt. Valget af sko giver udtrykket et elegant og sofistikeret tvist.

Pitti UomoBlå med blå. Italian blue (læs: høj blå) bukser med opslag kombineret med lyseblå dobbeltradet jakke med paspolerede lommer. Kombinationen af italian blue og lyseblå er en god afveksling fra et fuldt italian blue jakkesæt, der kan blive meget iøjefaldende.

Pitti UomoPower suit. Dobbeltradet og nålestribet. Disse to valg giver sammen et maskulint og formelt udtryk. Sættet kan, som det ses ovenfor, dresses ned med det rette valg af accessories som f.eks. loafers, Italian socks og panama hat.

  • Ingen varer i indkøbskurven.