Trendguide

 

Hvilke overordnede muligheder er der egentlig når det gælder gommens tøj? Og hvad trender særligt for tiden? Læs med her hvor vi giver overblikket over de forskellige valgmuligheder og highlighter, hvilke looks der særligt hitter til gommen.

 


 

Den sorte smoking

Smokingen bruges i stigende grad til bryllupper, selvom det ifølge kutymen er et sæt til fest og ballade fremfor ægteskab. Vi ser at mange traditioner omkring bryllupper brydes eller blødes op – og smokingen er da også et rigtig skarpt look, som de fleste mænd bærer rigtig flot. Smokingen er helt sikkert et godt og stilsikkert valg af påklædning til bryllup

.

Læs også: Smoking styling: Den komplette guide

 


 

Den blå smoking

Siden Agent 007 bar en blå smoking på det store lærred i Skyfall er denne variant af den klassiske sorte smoking blevet mere og mere populær. Den fås oftest i en meget dyb, blå nuance – marineblå om man vil kalde det – og enten med sort eller tilsvarende blåt revers. Den blå smoking er et godt valg, hvis man lige vil tviste det helt klassiske smoking look en smule. Herudover kan den blå farve være et godt valg, hvis man mangler lidt sommerglød – farven går nemlig også godt til lys hud.

Shop: Smokings

 


 

Blå festhabit

Den mørkeblå festhabit er altid en sikker vinder. Mørkeblå klæder skandinaviske mænd rigtig godt, da farven lige en en tand mindre hård i forhold til sort. Fordelen ved dette valg er også, at habitten snildt kan benyttes efter bryllup til andre formelle anledninger eller job.

Shop: Veste

 


 

Custom Made by Troelestrup

Det er i stigende grad blevet populært at designe sit eget tøj til den store dag. Det skyldes til dels at Custom Made løsninger ikke længere er syndeligt dyre, hvilket betyder at et Custom Made tøj ikke nødvendigvis koster mere end et færdigsyet sæt tøj. Det kræver til gengæld at man er ude i god tid, da der naturligvis er en leveringstid (ca. 5-8 uger) på tøjet, som produceres unikt til dig til jeres store dag.

Bliv introduceret til Custom Made by Troelstrup

 


Kjolesættet

… er ikke synderligt populært lige for tiden, men er stadig med valg for dem, der ønsker at dresse helt op på traditionel vis til bryllup. Ligesom med smokings og festhabitter er silhuetten på det klassiske kjolesæt blevet mere skarp og smallere. Kjolesættet giver et utrolig elegant og næsten royalt udtryk og gør sig rigtig godt til større bryllupper, hvor der er lagt op til en ekstravagant og storslået fest.

 

Shop: Kjolesæt

  • Ingen varer i indkøbskurven.